5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Шноркель Toyota Hilux 2015-... Збільшити для перегляду

Шноркель Toyota Hilux 2015-...

S123A


Telawei (Китай)


Гарантована наявність!

Новий товар

4 938грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Шноркель Telawei - висока якість, всесвітньо відомого бренду за доступною ціною. Шноркель виконаний з довговічного і високоміцного лінійного поліетилену низької щільності (LLDPE). Має шорстку поверхню. Товщина стінок дорівнює 4 мм. Завдяки своїм хімічним властивостям, шноркель розрахований на температури до +120 градусів Цельсія. Матеріал витримує і морози, до -50 градусів. При цьому, варто відзначити стійкість шноркеля до розтріскуються і збереженню первинного вигляду тривалий час. Даний матеріал використовується при створенні першокласних австралійських Шноркель Safari і TJM Snorkel. Шноркель Telawei крім практичності і надійності має красивий, ергономічний дизайн.

У комплект входить все необхідне для простої та самостійної установки: болти, хомути, прокладки, лекало, розширювальний бачок, гусак, патрубок (комплектація може відрізнятися в залежності від моделі позашляховика).

Бюджетна ціна Шноркель Telawei обумовлена тим, що компанія не витрачає час на розробки нових моделей (як Safari), а за фактом роблять копії вже існуючих і добре зарекомендували на ринку продуктів. Саме цей факт дозволяє домогтися мінімальної ціни, при високому рівні якості і надійності.

Для чого потрібен шноркель позашляховику?

Шноркель призначений для подолання глибоких водних перешкод і захисту двигуна від попадання води, що загрожує гідроударів. При встановленому Шноркель TLV, забір повітря відбувається на висоті близько 2х метрів, де він чистіше і прохолодніше (в порівнянні з рівнем капота). Друга важлива функція - захист від пилу і піску повітряного фільтра при їзді по сухим грунтовкам.
Купівля і установка шноркеля TLV досить простий процес, що не вимагає підготовки. Тим більше все необхідне для самостійної установки є в комплекті.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

20 інших товарів в цій категорії: