5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Знижки

Насадка на шноркель 77мм Збільшити для перегляду

Насадка на шноркель 77мм

MR-TK478



Гарантована наявність!

Новий товар

840грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Насадка на шноркель, підходить на продукцію будь-якого виробника. Підходить на шноркелі з зовнішнім діаметром посадкового місця 77мм.

Насадка виготовлена з лінійного поліетилену низької щільності (LLDPE), товщина стінки 3-4 мм. Даний матеріал легкий, ударостійкий і еластичний.

LLDPE: Лінійний поліетилен низької щільності подібний по структурі поліетилену високої щільності. Основні переваги LLDPE у порівнянні з іншими поліетиленом - високі фізико-механічні показники, більш висока хімічна стійкість, кращі експлуатаційні властивості при низьких і високих температурах, більший блиск поверхні і велика стійкість до розтріскування. LLDPE характеризується більш високими значеннями подовження при розриві і міцності при розтягуванні. Більш висока температура плавлення 118 ° C. Бгодаря наявності безлічі коротких бічних відгалужень, які при деформації як би ковзають один по одному, не розвиваючи при цьому значних внутрішніх напружень. Даний матеріал використовується у виробництві австралійським Шноркель Safari Snorkel


К сожалению, отзывов пока нет ☹

4 інших товарів в цій категорії: