5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Новий Сендтрек MAXTRAX Mini 64 x 33 см помаранчевий (к-кт 2 шт) Збільшити для перегляду

Сендтрек MAXTRAX Mini 64 x 33 см чорний (к-кт 2 шт)

MTXMPB


MaxTrax (Австралия)


Новий товар


Ціна вказана за комплект з 2х Сенд-треків

Детальніше

10 400грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина64 см
Ширина33 см
МатеріалНейлон
Висота8,5 см
Товщина8,5 см
КолірЧорний

Інформація

  • Сендтреки MAXTRAX — це легкий і простий у використанні пристрій для евакуації автомобіля, що застряг.
  • MAXTRAX тепер пропонує вам сендтреки MAXTRAX mini, як і раніше, виготовлені з того ж надміцного армованого нейлону, розміри яких підходять для невеликих транспортних засобів або автомобілів з обмеженим вантажним простором.
  • MAXTRAX mini дозволяє уникнути застрягання. Агресивні великі шипи на MAXTRAX mini впиваються зубами в протектор шини і поверхню під вашим квадроциклом, UTV, позашляховиком або повнопривідним автомобілем, щоб запобігти його зісковзування назад в бруд, сніг або пісок, прискорюючи і полегшуючи його евакуацію.
  • MAXTRAX Mini меншого розміру, всього 640 мм завдовжки, 330 мм завширшки та 85 мм заввишки, кожен комплект MAXTRAX Mini штабелюється на висоті всього 85 мм. MAXTRAX легко укладається разом з рештою спорядження вашого автомобіля для кемпінгу, наземного туризму або туристичного спорядження.
  • Виготовлений з УФ-стабілізованого, гнучкого, надміцного армованого нейлону технічного класу, MAXTRAX забезпечує зчеплення та міцну основу, що дозволяє швидко повернути ваш автомобіль на правильний шлях.
  • Кожен сендтрек MAXTRAX Mini важить приблизно 2 кілограми. MAXTRAX легко переносити, а завдяки його фірмовій конструкції, його легко і швидко маневрувати під колесами.
  • Сендтрек MAXTRAX Mini має дві зручні вбудовані ручки та лопату на обох кінцях для видалення зайвої землі, що допоможе вам швидше витягнути автомобіль, що застряг. Сендтреки також мають ексклюзивні отвори для аксесуарів, що дозволяють надійно закріпити MAXTRAX Mini.
  • MAXTRAX Mini можна з'єднати з будь-якими іншими сендтреками MAXTRAX, збільшивши їх довжину за допомогою спеціального комплекту з'єднання MAXTRAX.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: