5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Сенд-траки ARB Tred Pro Збільшити для перегляду

Сенд-траки ARB Tred Pro

TREDPROMGO


ARB (Австралия)


Новий товар


Ціна вказана за комплект з 2х Сенд-треків

Детальніше

20 920грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина116 см
Ширина33 см
Товщина65 мм

Інформація

Сенд-траки ARB TRED Pro ™ - це найсучасніше і високотехнологічне універсальний пристрій для евакуації позашляховиків. Ці сендтрекі позбавлять ваш повнопривідний автомобіль або квадроцикл від проблем, пов'язаних з втратою зчеплення в піску, бруду або снігу.

Продукт на 100% австралійський і є першим в світі Сенд-траком з довічною гарантією. EXOTRED ™ - унікальна запатентована композитна структура Сенд-траків TRED Pro ™, яка гарантує, що під час обертання колеса в процесі евакуації підстави і зуби Сенд-трака НЕ будуть схильні до незворотних ушкоджень, як це часто відбувається з продуктами інших виробників.

Спеціальна суміш поліолефінових матеріалів, з яких виготовлені ці Сенд-траки, робить їх дуже гнучкими, відрізняється високою міцністю і зносостійкістю. Поєднання еластичності і жорсткої конструкції в основі Сенд-трака означає, що ваші TRED Pro ™ підтримують високий рівень тиску на ваші шини, забезпечуючи максимальну тягу і, в той же час, зберігаючи здатність витримувати навантаження під вагою автомобіля на нерівній поверхні. Технічні характеристики Унікальний двокомпонентний композитний матеріал. Запатентована композитна 2х шарова конструкція. Пластикові зубці, заповнені скловолокном. При проектуванні профілю використовувалося CAD-моделювання найпопулярніших шинних брендів.

Сенд-траки TRED Pro ™ володіють унікальним запатентованим профілем зчеплення, спеціально розробленим для взаємодії з каналами для відводу води на шинах. При проектуванні цього профілю використовувалося 3D-сканування і CAD-моделювання найпопулярніших шинних брендів з усього світу, що дозволило створити базу даних найбільш продаваних у світі шинах для бездоріжжя. Реальні дані вимірювань дозволили оптимізувати конструкцію і розташування зубців / вузликів на сендтреке. Ця особливість робить TRED Pro ™ ідеальним рішенням для евакуації автомобілів.

Нові Сенд-траки TRED Pro ™ мають набір точок кріплення для відповідності монтажного кронштейну TRED Pro ™.

Ключові особливості:
- ARB TRED Pro ™ пропонуються в двох варіантах забарвлення: в унікальному сірому кольорі ARB з помаранчевими зубцями і «стелс-версії» - чорні зубці на чорному корпусі.
- Ексклюзивно для сендтреков ARB TRED Pro ™ - кріпильні шлейки преміум-якості з неопреновими манжетами
- Пропонується цілий ряд додаткових аксесуарів: чохол для перенесення TRED Pro ™, монтажні кронштейни, подовжувальні штифти і додаткові шлейки
- EXOTRED ™ - унікальна запатентована композитна структура
- SIPE-LOCK ™ - патентований профіль поверхні і зубців
- Унікальний матеріал, що забезпечує гнучкість і довговічність
- Спеціальні зубці, заповнені скловолокном, для зменшення передчасного зносу від обертання коліс
- Компактний профіль для укладання і зберігання
- Точки кріплення, які підходять для більшості варіантів монтажу
- Ергономічні ручки для роботи в якості лопати
- Профіль поверхні і зубців з урахуванням реальних параметрів позашляхових шин
- Перші сендтрекі в світі з довічною гарантією
- Унікальні кольори і брендинг ARB


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії:

Связанные статьи в блоге

Нет связанных статей в блоге