5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Новий Сенд-траки пластикові MaxTrax (жовті) Збільшити для перегляду

Сенд-траки пластикові MaxTrax (Жовті)

MTX02BY


MaxTrax (Австралия)


Гарантована наявність!

Новий товар


Ціна вказана за комплект з 2х Сенд-треків

Детальніше

14 760грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина115 см
Ширина33 см
Вага3,4 кг
Товщина8,5 см

Інформація

Сенд-треки MaxTrax прекрасно доповнює кожну поїздку. Маючи розмір 115 см в довжину і 33 см в ширину, кожен сенд-трек складається один в інший і має  висоту всього 80 мм. Їх легко укладати для перевезення або зберігання. Вага кожного сенд-треку не перевищує 3,4 кг. Їх легко переносити і оперувати ними з мінімальним зусиллям під Вашими шинами.


MaxTrax відливають в Сіднеї з високоякісного технічного посиленого полімеру вищого сорту (Нейлон), відомого своєю міцністю і стійкістю до різких перепадів температур. Під навантаженням сенд-траки прогинаються, але після з'їзду з них - тут же відновлюють свою форму. Сенд-траки можна використовувати як «місток» через деякі перешкоди. При цьому вони майже не задирають свої краю, як це спостерігається у металевих сенд-траків, і, відповідно, немає небезпеки пошкодити, наприклад, незахищене днище автомобіля.

З Сенд-треками MaxTrax вивільнитися зі скрутного становища для Вас буде не проблема! Великі зачепи чіпляються в протектор шини і грунт під Вашим позашляховиком, щоб перешкоджати тому, щоб він загруз у багнюці, снігу, солончаку або піску і робить витяг транспортного засобу швидким і легким.

Дивним чином продумана форма Сенд-траків. По всій їх поверхні є різного розміру і форми виступи, що дозволяють протекторам чіплятися за них в будь-якому положенні колеса щодо Сенд-траків. В'їзд на сенд-траки полегшують скошені під кутом краю, які також мають виступи. Така конструкція не псує малюнок протектора (незважаючи на жорсткість пластика), а тільки дозволяє краще чіплятися шинам за їх поверхню.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: