5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Сенд-траки пластикові Bunker (Сірий) Збільшити для перегляду

Сенд-траки пластикові Bunker (Сірий)

ST-BUNKER-GREY


Bunker Indust (США/Китай)


Гарантована наявність!

Новий товар


Ціна вказана за комплект з 2 сенд-траків

Детальніше

4 200грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина92 см
Ширина31,5 см
Вага6 кг (пара)
Допустима маса автомобіля2500 кг
Допустиме робоче навантаження3000 кг
Товщина8 см
КолірСірий

Інформація

Дана модель є кращою в сегменті бюджетних сенд-траків. По-перше, вона виготовлена з еластичного високоякісного ПВХ, по-друге, виробництво розташоване в Тайвані, по-третє, заявлена допустиме навантаження 10 000 кг (за заявою виробника), а по-четверте, якість дуже близько до відомим Escaper Buddy. Крім того, властивості пластика дозволяє використовувати сенд трак не тільки в грязі, але і в снігу, взимку, при температурах до мінус 15 градусів.

Буде не зовсім коректно порівнювати дані сенд-траки з продукцією всесвітньо відомих брендів MaxTrax або ARB, вироблених за власною технологією і іншого складу пластика.

Однак точно можна сказати - це кращі сенд-траки в бюджетному сегменті і перевершують усіх своїх конкурентів за якістю і надійності в експлуатації.

Сенд-траки - річ, необхідна кожному, хто хоча б іноді виїжджає в бруд. Ці пристосування допомагають витягнути машину з багні, піску і глибокого снігу. Досить підкласти трак під колесо. Не потрібно витрачати час на пошук колод і гілок, які або йдуть глибоко в бруд, або і зовсім можуть вислизнути з-під колеса. Використання сенд траків більш безпечно для автомобіля і оточуючих, при цьому гарантує більш високе зчеплення коліс з поверхнею.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: