5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Компактні пластикові сенд-траки (червоні) Збільшити для перегляду

Компактні пластикові сенд-траки (червоні)

ST-RD-SM



Гарантована наявність!

Новий товар


Ціна вказана за комплект з 2 Сенд-траків

Детальніше

2 568грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина58 см
Ширина32 см
Вага2 кг (пара)
Допустима маса автомобіля2500 кг

Інформація

Дана модель сенд-траків є унікальною новинкою на ринку України. Сенд-траки зроблені з еластичного високоякісного пластику і витримують навантаження до 2500 кг, при цьому фактична довжина (58 см, замість класичних 110) менше більшості моделей, пропонованих на ринку. Дана особливість дуже виграшна в разі нестачі вільного місця в автомобілі. Взявши з собою сенд-траки даної моделі можна бути впевненим, що в разі потреби вони не підведуть.

Варто зазначити, що такий формат сенд-траків користується популярністю у власників легкових автомобілів, квадроциклів та маленьких позашляховиків (НИВА, Suzuki Jimny і т.д.) де через розмір автомобіля, спочатку виникає нестача вільного місця для сенд-траків класичного розміру. Пластик, з якого виготовлена дана модель, розрахований для використання не тільки в теплу пору року, але і взимку, при температурі до -15 градусів.

Ця новинка є найкращим співвідношенням "ціна-якість" на ринку України. Ви купуєте продукцію без зайвих націнок, так як ми є прямими імпортерами більшості наших товарів. Ми відповідаємо за якість продукції, яка виготовляється для нас. Окремо відзначимо, що не має сенсу порівнювати їх з продукцією всесвітньо відомих брендів, як MaxTrax або ARB, оскільки вони зроблені за іншою технологією і з більш дорогого пластика.

Сенд-траки - річ, необхідна кожному, хто хоча б іноді виїжджає в бруд. Ці пристосування допомагають витягнути машину з багні, піску і глибокого снігу. Досить підкласти трак під колесо. Більш того, сенд-траки, на відміну від колод і дощок, не йдуть глибоко в грунт і не ковзають, забезпечуючи правильне і плавне зчеплення з шиною. Крім того, це безпечніше для автомобіля і оточуючих, оскільки сенд трак не потрапить під колесо, що не відлетить убік і не зашкодить кузов машини, на відміну від колод.

Оценка:  
 
Отличные сенд-траки. Очень выручили в болоте. На легкой машине просто необходимая вещь, потому как стандартный сенд-трак без домкрата не всегда подсунешь. Использовали их также в качестве пандуса-думал сламаются. Но все отлично. Очень доволен, что решил их попробовать.

30 інших товарів в цій категорії:

Рейтинги и комментарии от наших клиентов

Результат:  
 
Отличные сенд-траки. Очень выручили в болоте. На легкой машине просто необходимая вещь, потому как стандартный сенд-трак без домкрата не всегда подсунешь. Использовали их также в качестве пандуса-думал сламаются. Но все отлично. Очень доволен, что решил их попробовать.