5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Портативний компресор Volcano K100 (60 л/хв) Збільшити для перегляду

Портативний компресор Volcano K100 (60 л/хв)

K100


Volcano (США/Китай)


Новий товар

5 600грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Діапазон робочих температур-30° + 80°
Довжина проводу живлення2,4 м
Довжина шланга7,5 м
Максимальний тиск8,2 атм
Максимальний струм споживання25А
Маса4 кг
Напруга12В
Плавкий захисний запобіжник30А
Тривалість безперервної роботи30 хвилин
Продуктивність60 л/хв

Інформація

Пропонуємо вам портативний повітряний компресор Volcano K100, який стане надійним супутником ваших подорожей та пригод. З двома циліндрами і двома двигунами, цей насос має приголомшливу потужність, а його функції працюють бездоганно.

Безпека є нашим пріоритетом, тому K100 оснащений акумуляторним затискачем та запобіжником на 30 Ампер. Циліндр з алюмінієвим сплавом та високий вміст ПТФЕ гарантують довговічність виробу. Міцні кільця поршневі з Німеччини забезпечують стабільність, роблячи цей компресор ідеальним вибором для будь-якого типу автомобілів.

За допомогою цього компресора ви отримуєте додаткові зручності: швидкознімний повітряний шланг з постійним тиском у поєднанні з манометром. Довжина шланга становить 7,62 метри, що забезпечує легкий доступ до будь-якого колеса. Портативна сумка для перенесення забезпечує зручність зберігання та транспортування.

Шнур та акумуляторні затискачі можна легко згорнути та зберігати на основі насоса, що робить його ідеальним вибором для власників позашляховиків, автомобілів, мотоциклів, м'ячів, надувних іграшок та інших надувних предметів. Не відкладайте на потім - зробіть ваше керування ще більш безтурботним з Volcano K100!


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: