5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Портативний компресор Viair 84P Збільшити для перегляду

Портативний компресор Viair 84P (46 л/хв)

00084


Viair (США)


Новий товар

3 560грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Діапазон робочих температур-15° + 80°
Довжина проводу живлення3 м
Довжина шланга1 м
Максимальний тиск7 атм
Максимальний струм споживання14,5А
Маса1,95 кг
Напруга12В
Тривалість безперервної роботи20 хвилин
Продуктивність46 л/хв

Інформація

Портативний компресор Viair 84P: ваш надійний супутник на дорозі!

Не дайте спущеним шинам завадити вашій подорожі. З портативним компресором Viair 84P ви завжди будете готові до будь-яких дорожніх випробувань. Цей компресор стане вашим вірним супутником, забезпечуючи надійне та ефективне накачування шин та інших надувних виробів у будь-якій ситуації.

Стильний і компактний дизайн Viair 84P робить його ідеальним вибором для автомобілістів, подорожуючих та автолюбителів. Він займає мінімум місця і легко поміщається в багажнику автомобіля, не забираючи цінного простору.

Потужність - ось головна перевага Viair 84P. З його допомогою ви зможете накачати шини автомобіля до необхідного тиску у найкоротші терміни. З робочим тиском до 60 PSI та повітряним потоком 1,26 CFM, цей компресор забезпечує швидке та ефективне накачування шин будь-якого типу та розміру.

Забудьте про незручні та повільні поїздки на автозаправні станції. Viair 84P підключається до акумулятора вашого автомобіля та працює ефективно та надійно. З комплектом у комплекті, включаючи 3-футовий шланг та 10-футовий шнур живлення, ви отримуєте повну свободу при накачуванні шин.

Безпека - наша головна турбота. Портативний компресор Viair 84P обладнаний системою захисту від перегріву, яка гарантує його безпечну роботу навіть при тривалому використанні або в умовах високих температур.

Не відкладайте догляд за шинами на потім. Замовте портативний компресор Viair 84P прямо зараз і отримайте надійного та потужного помічника на дорозі. Ніколи більше не зупиняйтеся через спущену шину - Viair 84P завжди поруч з вами!


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: