5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Лопата штикова Fiskars Solid Збільшити для перегляду

Лопата штикова Fiskars Solid

1066716


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

1 099грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина1170 мм
МатеріалСталь ресорна
Вага1,82 кг

Інформація

Лопати компанії Фіскарс відносяться до тих видів інструментів, які просто необхідно мати у себе в господарстві. Практичні, зручні та надійні знаряддя праці зроблять земляні роботи легким заняттям. Створені із застосуванням найсучасніших матеріалів та технологій, вироби фінських майстрів завжди виправдовують очікування. Не стала винятком й штикова лопата Fiskars Solid 131413, яка користується великою популярністю серед споживачів. Відмінні експлуатаційні властивості та широкий функціонал роблять її незамінним інструментом.

Штикова лопата Fiskars Solid - це універсальне знаряддя праці, яке може допомогти вирішити велику кількість завдань. Первісна функція інструменту - це копання та перекопування землі, але також його застосовують для перенесення, розчищення ґрунту, розрубування коренів бур'янів та інших робіт. Якщо ви задумали будівництво, то лопата стане вашим вірним помічником при копанні котлованів, заглиблень, траншей, перемішуванні бетону. В саду вам теж не обійтися без цієї господарської приналежності.

Якісна лопата може знадобитися при викопуванні колодязя, вигрібної ями, басейну. В дорозі теж не обійтися без цього інструменту. Кожен водій знає, що завжди потрібно мати в багажнику лопату, яка допоможе вибратися з бруду, піску, снігу. Потрібно дане знаряддя праці й на кемпінгу, наприклад, для викопування поглиблення для багаття, обкопування намету, облаштування території табору. По суті лопата Fiskars є інструментом «за замовчуванням» в вашому інвентарі, тому варто підходити до її вибору з усією серйозністю.

Фінська компанія розуміє на скільки важливо мати якісні господарські речі, тому підходить до створення своїх виробів з особливою скрупульозністю. Знаряддя праці бренду завжди відповідають світовим стандартам та мають високі показники ефективності. При розробці своєї продукції фірма враховує всі потреби користувачів та прагне досягти максимального результату. Інструменти для саду від компанії Fiskars - це першокласні господарські речі, які вже оцінили сотні садівників. А тепер така можливість є у вас.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: