5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Лопата совкова з дерев'яною ручкою Fiskars Solid Збільшити для перегляду

Лопата совкова з дерев'яною ручкою Fiskars Solid

1066723


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

1 399грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина1230 мм
Ширина230 мм
МатеріалСталь високовуглецева
Висота180 мм
Гарантія5 років
Вага2,1 кг

Інформація

Ласкаво просимо у світ ефективних інструментів Fiskars Solid – ваш вірний супутник у саду та на присадибній ділянці!

Інструменти Fiskars Solid відрізняються простотою у використанні, надійністю та прекрасним співвідношенням ціни та якості. Якщо вам потрібен ківш, який впорається з великими обсягами і зробить вашу роботу в легкому саду, то серія Solid - ваш ідеальний вибір.

Великий відвал для максимальної продуктивності: Наш ковш Solid обладнаний великим відвалом, який здатний переміщати великі маси ґрунту або матеріалів, роблячи вашу роботу більш продуктивною.

Надійна конструкція: Головка ковша Solid зварена, що гарантує її надійність та тривалий термін служби. Вал виготовлений з дерева сертифікованого FSC® (FSC C108780), що підкреслює нашу турботу про природу.

Зручність для всіх: D-подібна рукоятка Solid велика та зручна як для великих, так і для маленьких рук. Ви можете працювати в рукавичках або без них і ваші руки завжди будуть у комфортній позиції.

Виберіть інструменти Fiskars Solid, щоб зробити свою роботу в саду більш ефективною та приємною. Надійність, якість та доступна ціна – це те, що робить нашу продукцію неперевершеною.

Не пропустіть шанс покращити свій садовий досвід. Замовте ківш Fiskars Solid прямо зараз і готуйтеся до нових досягнень на вашій ділянці!


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: