5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Зменшена ціна!

-15%

Динамічна (ривковая) стропа ORPRO 6т Збільшити для перегляду

Динамічна (ривкова) стропа ORPRO 6т

ORP-DS609


ORPRO (Украина)


Новий товар

2 295грн

2 700грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина9 м
Ширина60 мм
Захист петельСинтетична тканина підвищеної міцності
МатеріалПоліамід
Допустиме навантаження6000 кг
Подовження при навантаженні35%
Країна виробництва виробиУкраїна

Інформація

Динамічна стропа ORPRO 6 тонн - незамінний аксесуар для мандрівників, аматорів активного відпочинку на природі, джиперів, а також для власників легкових авто, особливо взимку. Компактний розмір стропи, її висока якість та розумна ціна запорука Вашого душевного спокою, в разі, якщо застрягнете.

Дана стропа відмінно підійде для кросоверів і легкових автомобілів.

Динамічна стропа ORPRO шиється на спеціальному обладнанні з унікальною поліамідної стрічки, аналогів якої, на сьогоднішній день, на ринку України немає. Унікальність полягає в неймовірною міцності і значному коефіцієнті розтягування, який, при максимальному навантаженні, досягає 35%. При цьому сама стропа дуже м'яка, еластична і миттєво повертається в початковий розмір, після ривка. Такий ефект «миттєвого стиснення» забезпечує ривок достатньої сили, щоб «витягнути із засідки» транспортний засіб, без особливих зусиль, навіть при більш легковесном буксирі. Динамічна стропа ORPRO має безпечне робоче навантаження до 6 тонн і спокійно переносить перепади температур.

Висока якість, еластичність, а також доступна вартість стропи ORPRO, зробить будь-яку поїздку безпечніше. Вам не потрібно буде переживати, що хтось відірве Вам бампер, якщо «засадити» авто.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

22 інших товарів в цій категорії: