5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Зменшена ціна!

-5%

Комплект для виведення сапунів ARB Збільшити для перегляду

Комплект для виведення сапунів ARB

170112


ARB (Австралия)


Новий товар

4 978грн

5 240грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Комплект ARB для перенесення сапунів під капот. У комплекті магістраль, фільтр, комутатор, фітинги та установчі елементи. Комплект розрахований під висновок двох сапунів.

Сапун є важливою складовою на повноприводному автомобілі, скидаючи тиск повітря в вузлах трансмісії, таких як диференціали, трансмісія і роздавальна коробка. При нормальній роботі ці вузли нагріваються, і повітря всередині розширюється, збільшуючи тиск, і, таким чином, виникає потреба у випуску в атмосферу. Коли трансмісія охолоджується, повітря всередині стискається і створює вакуум.

Багато вузлів трансмісії оснащені сапуном на заводі. Ці заводські сапуни зазвичай являють собою односторонній клапан, встановлений безпосередньо на корпусі або віддалено на короткій трубці. Недолік заводських сапунів полягає в тому, що при проїзді через водні переходи створюється розрідження, викликане швидким охолодженням трансмісії водою. Цей вакуум буде щільно закривати клапан, змушуючи повітря миттєво втягуватися в вузол через ущільнення. Часто ущільнення все ще знаходяться під водою, що призводить до втягування води в трансмісію. Це призведе до забруднення масла і, можливо, до пошкодження компонентів трансмісії або вашого Air Locker.

Комплект диференціального сапуна ARB розроблений для усунення цих недоліків, забезпечуючи високий потік, нульове засунений і вакуумну систему сапуна. Це досягається за допомогою повітряного фільтра з високою пропускною спроможністю всередині центрального колектора, який дозволяє скидати до чотирьох агрегатів трансмісії в одне центральне місце, в ідеалі десь на автомобілі, яке завжди буде вище рівня води. Цей комплект призначений для заміни ваших заводських сапунів і містить достатньо фітингів і трубок для з'єднання як мінімум двох вузлів трансмісії. Додаткові трубки і вставні фітинги можна придбати окремо для під'єднання до чотирьох збірок до центрального колектора (номер деталі 170113).
Комплект диференціального сапуна ARB унікальний тим, що в ньому використовуються трубки діаметром 8 мм (в більшості інших комплектів використовуються трубки діаметром 6 мм). Трубки більшого розміру необхідні в системах 4X4, де рух поза розвалу може призвести до потрапляння масла і блокування менших трубопроводів сапуна.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

4 інших товарів в цій категорії: