5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Зменшена ціна!

-10%

Похідна пароварка Fire-Maple Island Steamer Kit Збільшити для перегляду

Похідна пароварка Fire-Maple Island Steamer Kit

ISLAND


Fire-Maple (Китай)


Новий товар

1 787грн

1 985грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Пароварка Fire-Maple Island Steamer Kit - це чудовий спосіб насолодитися здоровими та свіжими стравами на свіжому повітрі. Ніколи не було так просто використовувати свіжоприготовлені на пару овочі та м'ясо в супі, рагу, каші та багато іншого. З цим комплектом посуд все, що вам потрібно, - горілка, інгредієнти та ваше воображення.

Котел з теплообмінником
Котел має вбудовану систему теплообміну у нижній частині. Ця система дозволяє збільшити енергоефективність експлуатації на 30% (на 30% швидше кип'ятити воду, на 30% менше витрачається паливо та на 30% економити місце біля рюкзака). Сам казанок має номінальний робочий об'єм 1 л, а фактичний об'єм (до країв казанка) дозволяє розмістити у нього всю систему з аксесуарами, включаючи газовий картридж 230 г (придбано окремо).

Ручка
Одна широка та комфортна ручка, ущільнена жаростійким поліматеріалом. У складеному вигляді ручка є "замком" для кришки казанка.

Кришка
Котелок оснащений спеціальною кришкою із прозрачного пластику, яка дозволяє визначити кип'ятіння води візуально. Також кришка має відвір для виведення пари та силіконову, приємну на ощупь ручку для зняття кришки.

Підставка
У комплект входить підставка для системи, яка одягається на змінний газовий картридж і забезпечує максимальну стійкість на будь-якій поверхні. У розкладеному вигляді лапки підставки фіксуються.

Корзина для пароварки
Корзина для пароварки дозволяє готувати всілякі корисні страви. Приготуйте на пару свіжі овочі, рибу та м'ясо для смачної альтернативи звичайним зневодненим стравам.

Посуд для готової їжі
У комплекті також набір ложок та контейнерів для їжі на двох.

Характеристики Fire-Maple Island Steamer Kit:
- Місткість: 1 л
- Розмір: 136х196 мм
- Матеріал: алюміній, нержавіюча сталь, тритон, нейлон
- Вес: 735 г
- Комплектація: котелок з кришкою, пароварка, додаткова кришка, 2 контейнери, 2 складні ложки, підставка під балон, коврик для нарізки, захисний чохол
- Упаковка: картонна коробка

38289.jpg?time=1703850497134


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: