5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Пусковий пристрій (бустер) ARB Portable Jump Starter Збільшити для перегляду

Пусковий пристрій (бустер) ARB Portable Jump Starter

10500095


ARB (Австралия)


Новий товар

14 240грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Напевно, ви стикалися з ситуацією, коли розряджений акумулятор вашого автомобіля змусив вас застрягти вдома, в торговому центрі або десь у глибинці. Уявіть собі, що у вас в ящику для рукавичок є компактний пуско-зарядний пристрій, який допоможе вам знову почати рух - представляємо новий зарядний пристрій ARB Professional Jump starter.

Літійова батарея цього пускового пристрою ідеально підходить для повнопривідних автомобілів, сімейних автомобілів, човнів, мотоциклів, невеликої сільгосптехніки або газонокосарок. Він має достатню потужність для запуску автомобіля з двигуном об'ємом до 5 л V8 (дизель) або 6 л (бензин).

Пусковий пристрій ARB включає інтелектуальну сенсорну технологію заряджання. При зарядці пускового пристрою від будь-якого із зарядних пристроїв (змінного або постійного струму), що додаються, вбудовані датчики запобігають перезарядженню або недозаряду літієвої батареї.

Коли приходить час використовувати пусковий пристрій на транспортному засобі, інтелектуальні потужні з'єднувальні кабелі відстежують напругу акумулятора, полярність та стан заряду, попереджаючи користувача за допомогою серії світлодіодних ламп про будь-які потенційні проблеми з підключенням.

На лицьовій стороні пускового пристрою розташований перемикач УВІМК/ВИМК і ряд світлодіодів для відображення рівня заряду літієвої батареї, а під складною ручкою приховані зарядні порти. Інтелектуальні затискачі (крокодили) для важких умов експлуатації включають перемикач Boost (ідеально підходить для дійсно розряджених автомобільних акумуляторів) і оснащені простим штекером для підключення до пускового пристрою.

Літієва батарея – це більше, ніж просто пусковий пристрій, вона також може заряджати ваші гаджети через роз'єм прикурювача на 12 В або через 2 порти USB. У комплект приладдя входить інтелектуальний кабель USB, який підходить для більшості USB-смартфонів Android® та Apple®. Також, якщо вам потрібно запустити автомобіль у темний час доби, вам знадобиться яскравий вбудований LED ліхтарик на 100 люменів, який також вміє моргати послідовністю SOS, якщо це знадобиться у надзвичайних ситуаціях.

Для підтримки максимальної продуктивності необхідно повністю зарядити пристрій після покупки (за допомогою зарядного пристрою від мережі 220 В), а також рекомендується повністю заряджати пристрій кожні 3 місяці. Під час використання рекомендується знімати затискачі пристрою акумулятора протягом 30 секунд після запуску автомобіля, щоб мінімізувати вплив генератора змінного струму на датчики інтелектуальних кабелів.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

29 інших товарів в цій категорії: