5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Бутербродница-гриль для сендвічів ARB Збільшити для перегляду

Бутербродниця-гриль для сендвічів ARB

ARB4206


ARB (Австралия)


Гарантована наявність!

Новий товар

2 800грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Відомий як «бутербродница звичайна», ARB Toastie Brander розроблений в лабораторіях ARB з винятковою метою: отримати кращі гарячі сендвічі з можливих в польових умовах. Як і у будь-якого продукту ARB, у Toastie Brander є головна відмінність від товарів конкурентів: якість і універсальність застосування. Ви можете готувати як на вугіллі або відкритому вогні, так і на газовому пальнику. Це абсолютно не вплине на якість одержуваного продукту. Впливаєте ж на якість тільки ви самі. Якщо забудете свій тост на вогні.

Сама схема конструкції даного неймовірно складного пристрою перевірена часом. Вона складається з двох сталевих підстав, з'єднаних разом високотехнологічним шарніром системи «отвір-шпилька». Система передбачає так само зручні і функціональні закраїни, форма яких розроблена і протестована в найскладніших умовах австралійської пустелі: за час приготування тестових ссендвічей жоден компонент не вивалилися з Toastie Brander, зберігаючи таким чином ваш рецепт в цілісності, не дозволяючи смаку змінитися під впливом обставин або природних катаклізмів.

Але не будь ми компанією ARB з багаторічною історією створення кращих продуктів для мандрівників, якби не внесли в конструкцію якусь унікальну інновацію. Зверніть увагу: наша «бутербродница» не тільки готує сендвічі, а й «брендує» їх, отпечативая логотип ARB на кожному шматочку хліба!

ARB Toastie Brander виготовлений за всіма вимогами до продукції, яка застосовується в особливо важких умовах. Підстави, ручки і все зчленування виконані таким чином, щоб витримати поїздку по самому складному бездоріжжю при розмірах всього 620х40х110мм. Будучи важким предметом з ручкою, наше пристрій дозволяє застосовувати його і в інших областях, але використовувати його ми рекомендуємо виключно для виробництва сендвічів ;-)

Toastie Brander поставляється разом з чудовим чохлом, красивим і функціональним, але не це головне! Головне - це рецепти наших найулюбленіших сендвічів на задній стороні чохла. Ви можете дотримуватися їх, і спробувати те, що любимо ми, а можете дати волю фантазії.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: