5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Знижки

Зменшена ціна!

-10%

Стіл Fire-Maple Dian Camping Table Збільшити для перегляду

Стіл Fire-Maple Dian Camping Table

DCT


Fire-Maple (Китай)


Гарантована наявність!

Новий товар

3 420грн

3 800грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Стіл Fire-Maple Dian Camping Table - це переносний складний стіл для використання під час кемпінгу та інших активностей на відкритому повітрі. Fire-Maple - це відомий виробник спорядження для кемпінгу та пішохідних походів.

Стіл Fire-Maple Dian Camping Table має компактні розміри 470х320х75мм в складеному стані і легко транспортується завдяки складній конструкції. Він складається з алюмінієвої рами та стільниці з міцного матеріалу, такого як алюмінієвий сплав або пресоване дерево.

Цей стіл має регульовані ніжки, що дозволяють його встановлювати на нерівних поверхнях. Він також обладнаний додатковими елементами, такими як сітка для зберігання речей або підставка для келихів.

Стіл Fire-Maple Dian Camping Table є зручним предметом спорядження для пікніків, кемпінгу, риболовлі або інших відкритих заходів. Він забезпечує поверхню для розміщення їжі, посуду, іграшок або інших необхідних предметів.

Важливо відзначити, що інформація про конкретні моделі столів Fire-Maple Dian може змінюватися з часом. Рекомендується звернутися до офіційного веб-сайту виробника або інших авторитетних джерел для отримання актуальної інформації про конкретні характеристики та доступність моделей столів Fire-Maple Dian Camping Table.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: