5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Синтетичний трос Dyneema SK-78 5mm Збільшити для перегляду

Синтетичний (кевларовий) трос Dyneema SK-78 5 мм

MR-TK604


Dyneema (Нидерланды)


Новий товар

Ціна вказана за 1 метр

Детальніше

76грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Діаметр5 мм
Розривне навантаження (заявлена виробником)2200 кг
Країна виробництва волоконНідерланди
Тип волоконDyneema SK-78
КолірСірий

Інформація

Даний трос виготовлений з оригінального синтетичного волокна Dyneema SK-78 (Нідерланди) спеціально для використання з лебідками і натяжними машинами. Трос і меет у і унікальне покриття - багатокомпонентний поліуретан, який перешкоджає утворенню водяної плівки на поверхні і підвищує стійкість троса до стирання.

Зверніть увагу, що всі використовувані троса на лебідках є синтетичними, а не кевларовими (як їх звикли називати), докладніше в чому різниця можна почитати в детальної статті: Трос для лебідки: кевлар або синтетика?

Синтетичний трос виготовляється з оригінального синтетичного троса Dyneema SK-78 і поставляється на наш склад в бухтах. Це означає, що ми можемо відрізати Вам шматок будь-якої довжини від 1 до 250 метрів.

Трос Dyneema SK-78 у нас темного сірого кольору, що є найпопулярнішим. Але хочеться звернути Вашу увагу на те, що колір троса не має ніякої експлуатаційної різниці. Колір троса - це все лише кольорова просочення (трос без просочення має білий або світло сірий колір).

Незважаючи на якісне волокно і перевіреного виробника ми вибірково тестуємо трос з кожної партії на відповідність заявленим розривних навантажень. У кладці "Характеристики" даного товару Ви можете побачити розривні параметри, заявлені виробником і отримані в результаті наших власних випробувань на сертифікованому обладнанні. Протокол випробувань можна запросити у менеджера при покупці.

За Вашим бажанням трос може бути заплетена (дана послуга є безкоштовною) і укомплектований фурнітурою (гак, коуш і т.д.).

Особливості:
- Велика питома міцність. У 10 разів міцніше сталевого троса при одиниці ваги - це означає, що синтетичний трос має велику міцність, ніж сталевий трос того ж діаметру, але в 7-10 разів легше за вагою.
- Безпечний. При перевищенні порога своєї міцності не стріляє, а досить м'яко роз'їжджається
- Низька еластичність. 2% розтягування при 80% від розривного навантаження
- Має позитивну плавучість
- Зносостійкий. Стійкий до стирання.
- Має спеціальне захисне покриття
- Стійкий до ультрафіолетового випромінювання
- Водонепроникний. Телефон не дзвонить гниття
- Стійкий до кислот і лугів
- Легкий


К сожалению, отзывов пока нет ☹

11 інших товарів в цій категорії: