5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Світлодіодна балка OSRAM FX250-SP (Спрямоване світло) Збільшити для перегляду

Світлодіодна балка OSRAM FX250-SP (Спрямоване світло)

LEDDL103-SP


Osram


Новий товар

11 200грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Потужність30 Вт
Світловий потік2700 Lm
СвітлодіодиOSRAM
Кількість світлодіодів10 шт
Термін служби світлодіода50000 годин
Робоча температура-40 °+ 80 °
Стандарт пило- та вологозахистуIP67

Інформація

Надійне та яскраве світло не лише покращує видимість для водіїв, а й підвищує безпеку на дорозі. Автомобільне допоміжне світло LEDriving Lightbar FX250-SP дає водіям потужне додаткове дальнє світло, яке можна використовувати на дорогах загального користування.

Навіть в умовах поганої видимості допоміжне світлодіодне світло забезпечує краще сприйняття зустрічного руху завдяки десяти високопродуктивним світлодіодам та 2700 люменам. Поряд із покращенням власної безпеки, це загалом підвищує безпеку дорожнього руху.

Інтелектуальна конструкція відбивача світлодіодного далекого світла забезпечує виняткову ефективність при рівномірному розподілі світла. Висококонцентроване світло значно покращує освітлення далекого поля. Промінь світла від світлодіодної автомобільної фари сягає 360 метрів.

Довговічність та широкий спектр застосування

Щоденне використання торкається небагато ресурсів транспортного засобу. Напруга не зупиняється на допоміжному світлодіодному висвітленні. Ось чому він оснащений надзвичайно міцною полікарбонатною лінзою, здатною витримувати навіть суворі умови протягом більших періодів.

Але високоякісні матеріали - не єдиний фактор, що сприяє його довговічності: інтегрований драйвер і система керування температурним режимом також відіграють важливу роль у тривалому терміні служби світлодіодного далекого світла.

Захист від підвищеної та зниженої напруги забезпечує автоматичне відключення ланцюга, коли потужність перевищує попередньо визначений струм протягом певного періоду часу. Це тимчасово запобігає перегріву та продовжує термін служби допоміжного освітлення світлодіодів.
Важливо більше світла, і не лише на дорогах: потужне освітлення важливе для бездоріжжя, на неосвітлених ґрунтових або лісових дорогах та сільському господарстві.
Саме тому світлодіодне допоміжне освітлення LEDriving Lightbar FX250-SP можна легко встановити на автомобілі 4x4, а також на вантажні та промислові автомобілі.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

2 інших товарів в цій категорії: