5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Знижки

Світлодіодна балка OSRAM FX500-SP (Спрямоване світло) Збільшити для перегляду

Світлодіодна балка OSRAM FX500-SP (Спрямоване світло)

LEDDL104-SP


Osram


Новий товар

15 520грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Потужність35 Вт
Світловий потік3500 Lm
СвітлодіодиOSRAM
Кількість світлодіодів20 шт
Термін служби світлодіода50000 годин
Робоча температура-40 °+ 80 °
Стандарт пило- та вологозахистуIP67

Інформація

Чудова видимість на неосвітлених сільських та ґрунтових дорогах – не проблема для додаткової фари далекого світла LEDriving Lightbar FX500-SP. Її 20 потужних світлодіодів забезпечують видимість до 450 метрів та підвищену безпеку дорожнього руху.
Навіть у сутінках або в умовах поганого освітлення світлодіодна балка OSRAM LEDriving Lightbar FX500-SP буквально заллє дорогу близьким до денного світла променем із колірною температурою до 6000 Кельвінів без засліплення водіїв зустрічного транспорту. Інтелектуальна конструкція відбивача відводить світло від світлодіодів так, що зустрічні автомобілі піддаються впливу світла лише побічно. Світло рівномірно розподіляється під кутом у п'ять градусів.

Надійний, довговічний та універсальний
Незалежно від того, чи потрібне Вам світлодіодне робоче світло або додаткова фара далекого світла - вражаючі характеристики та тривалий термін світлодіодної фари LEDriving Lightbar FX500-SP роблять її оптимальним вибором. Створена для широкого спектру застосувань, ця фара додаткового світла не піддається впливу факторів навколишнього середовища. Вона відрізняється особливою міцністю завдяки якості свого виготовлення та зносостійкій полікарбонатній лінзі.
Інтегрований драйвер та система терморегуляції запобігає пошкодженням, спричиненим перегріванням. Повний захист полярності забезпечує автоматичне відключення світлодіодів у разі перевищення напруги.

Яскравість для широкого спектру застосувань
LEDriving Lightbar FX500-SP – справжнє задоволення від водіння як на дорозі, так і на бездоріжжі. Світлодіодна фара додаткового світла відповідає всім вимогам ECE, забезпечує відмінну видимість і, отже, підвищену безпеку на дорогах. Крім того, вона додасть стильний штрих до дизайну позашляховика.
Світлодіодна фара додаткового світла LEDriving Lightbar FX500-SP може бути встановлена ​​на транспортні засоби 12 В, а також на сільськогосподарську та будівельну техніку, вантажні автомобілі, позашляховики та всюдиходи. Яскравість 3500 люмен, висока оптична ефективність і рівномірний розподіл світла зі зменшеним ефектом відблисків.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

2 інших товарів в цій категорії: