5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Світлодіодний фара ARB LED Intensity Compact (Розсіяний світло) Збільшити для перегляду

Світлодіодний фара ARB LED Intensity Compact (Розсіяний світло)

AR21F


ARB (Австралия)


Новий товар

24 800грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

ДИЗАЙН І РОЗРОБКА

Не без підстав вважаючи інноваційні фари AR32 своїм великим успіхом, компанія ARB розширює асортимент світлодіодних фар компактною моделлю. Нові фари AR21 будуть доступні так само, як і їх попередники, в двох варіантах виконання: прожектор і світло, що заповнює. І їх потужність і яскравість не стала менше пропорційно зменшенню розміру. Фізично практично рівні за розміром з IPF 900, фари AR21 мають діаметр 184мм і висоту з настановної майданчиком 209мм. Використовуючи той же тип кріплення, що і старші AR32, фари AR21 так само допускають установку фіксує шпонки або направляючого болта, коли це допускається конструкцією бампера або установчої майданчика. Так само, як і у старшої моделі, у AR21 присутні всі необхідні засоби захисту від впливу зовнішнього середовища: гумові прокладки, лінзи з зміцненого полікарбонату, алюмінієвий корпус, а так само вентиляція корпусу по система GoreTM. Всі електричні з'єднання так само захищені від води і пилу. Фари виконують вимоги IP68 і здатні працювати під водою на глибині до 3 метрів. Матеріали, з яких виготовлені фари самі по собі стійкі до корозії, але ми покриваємо їх порошковим матеріалом (полістиролом) з приємною на вигляд текстурою. Таким чином фари ARB AR21 отримують захист, достатню для проходження тесту соляному хмарі тривалістю 3000 годин (ISO7253). Кріплення фар виконано з нержавіючої сталі марки 304, що так само позбавляє вас від проблем з корозією.


ОХОЛОДЖЕННЯ
Корпус виконаний з алюмінію методом лиття під тиском, що дозволяє сформувати ефективний радіатор за допомогою самого корпусу. ефективність охолодження в порівнянні зі звичайними фарами збільшена на 200%. Це не просто охолоджує фару, але і збільшує термін служби світлодіодів.


БЕЗПЕКА
Кожна фара кріпиться до основи не тільки за допомогою стандартних болтів ТORХ®, але і з застосуванням ТORХ SECURE ™ з центральним піном на регулювальному слоті. Основний кріплення має розмірність М12х1.75.


ЕЛЕКТРОНІКА
Cердце світлодіодним фари - це електронні компоненти. У фарі використовуються світлодіоди типу SMD компанії OSRAM для максимальної яскравості та ефективності. Cама плата розташована максимально глибоко в корпусі, щоб випадкові пошкодження на бездоріжжя не могли пошкодити світловий електронний модуль. Так само розташування плати дає возможносьб ефективного відводу тепла через рифлений корпус.


ОПТИКА
Запатентований дизайн оптичних елементів, що поєднує в собі відбивачі і лінзи, створений для найкращого фокусування світлового потоку від світлодіодів, дозволяє спрямовувати 93% випромінюваного світла на дорогу. Обидві фари (F і S) конструктивно ідентичні з точки зору оптичних елементів. Єдина відмінність в тому, що у прожектора ширина променя 10 градусів, а у світла, що заповнює вона увелічесніе до 20 градусів.


поліпшення ЗОВНІШНЯ герметизації
Унікальна гумова прокладка складної форми встановлена між ПОЛІКОРБОНАТ лінзи і корпусом з алюмінію. Складність герметизації полягає в різних температурних коефіцієнтах даних матеріалів. Тому розробка такої прокладки - справжнє завдання для інженерів. В результаті тривалих тестів ми отримали герметизацію, яку визнали достатньою. Фара може працювати на глибині до 3 метрів під водою і потрапляє під специфікації IP68. Безель фари притискає ущільнювачі і не може бути демонтований без спеціального обладнання. В іншому випадку герметизація порушується і не підлягає відновленню в кустарних умовах.


Захисні кришки
Виготовлені з 3,5мм полікарбонату високого тиску і покриті захисним шаром проти подряпин кришки для фар AR21 створюють прекрасну захист. Кришки на 100% оптично чисті і не знижують ефективність світла. Кришки різного кольору знаходяться в розробці і будуть випущені як окремий аксесуар. Передбачувані кольори: синій, жовтий, сірий, прозорий.


КРІПЛЕННЯ КРИШОК
Унікальний дизайн корпусу зі спеціальними слотами розроблений саме для кріплення захисних кришок. Для установки або зняття кришки просто притисніть пальцями засувки кришок і надійно встановлений елемент захисту легко зніметься з фари.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

20 інших товарів в цій категорії: