5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Знижки

Cверхмощний стаціонарний компресор HF (174 л/хв) Збільшити для перегляду

Надпотужний стаціонарний компресор двопоршневий HF (174 л/хв)

CKMTA12-HF


HF (Китай)


Новий товар

13 600грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Розміри105x280x190 мм
Діапазон робочих температур-30° + 70°
Максимальний тиск10,5 атм
Максимальний струм споживання52А
Маса9 кг
Напруга12В
Тривалість безперервної роботиНеобмежено
Продуктивність174 л/хв

Інформація

Високопродуктивний повітряний компресор HF CKMTA12 спеціально розроблений для включення пневматичних блокувань диференціалу та призначений для експлуатації в екстремальних умовах. Крім цього, даний компресор можна використовувати для підкачування шин автомобіля та іншого обладнання за допомогою додаткового повітряного шланга та насадки (придбається окремо). Дизайн та конструкція компресора розроблена спеціально для встановлення та підключення всередині кузова позашляховика (місце встановлення вибирається виходячи з вимог безпеки експлуатації автомобіля та додаткового обладнання).

Стаціонарний компресор HF CKMTA12 поставляється з універсальним багатопозиційним кронштейном кріплення, що надійно закріплює компресор у кузові позашляховика. Компресор герметично захищений від потрапляння вологи та пилу до робочої зони.

Матеріали, які застосовуються для виробництва компресорів HF, відповідають високим вимогам авіаційної та військової промисловості. Завдяки якості матеріалів, що використовуються, забезпечується зниження шуму роботи компресора і збільшений термін його експлуатації. У комплект поставки компресора входить повний комплект дротів для підключення до бортової мережі автомобіля з кнопкою вмикання компресора із салону позашляховика.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

21 інших товарів в цій категорії: