5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Стаціонарний компресор HF (87 л / хв) Збільшити для перегляду

Стаціонарний компресор 24В HF для блокувань та підкачування коліс (87 л/хв)

CKMA24-HF


HF (Китай)


Гарантована наявність!

Новий товар

8 000грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Розміри145х190х98 мм
Діапазон робочих температур-20° + 70°
Довжина проводу живлення3 м
Довжина шланга6 м
Максимальний тиск10,5 атм
Максимальний струм споживання23А
Маса4,5 кг
Напруга24В
Тривалість безперервної роботи30 хвилин
Продуктивність87 л/хв

Інформація

Високопродуктивний повітряний компресор HF CKMA24 спеціально розроблений для включення пневматичних блокувань диференціалу та призначений для експлуатації в екстремальних умовах. Крім цього, даний компресор можна використовувати для підкачування шин автомобіля та іншого обладнання за допомогою додаткового повітряного шланга та насадки (придбається окремо). Дизайн та конструкція компресора розроблена спеціально для встановлення та підключення всередині кузова позашляховика (місце встановлення вибирається виходячи з вимог безпеки експлуатації автомобіля та додаткового обладнання).

Стаціонарний компресор HF CKMA24 поставляється з універсальним багатопозиційним кронштейном кріплення, що надійно закріплює компресор у кузові позашляховика. Компресор герметично захищений від потрапляння вологи та пилу до робочої зони.

Матеріали, які застосовуються для виробництва компресорів HF, відповідають високим вимогам авіаційної та військової промисловості. Завдяки якості матеріалів, що використовуються, забезпечується зниження шуму роботи компресора і збільшений термін його експлуатації. У комплект поставки компресора входить повний комплект дротів для підключення до бортової мережі автомобіля з кнопкою вмикання компресора із салону позашляховика.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

21 інших товарів в цій категорії: