5.0
( На 5 )

Категорії

Кріплення запасного колеса для Mitsubishi Pajero Sport 2001-2010 Збільшити для перегляду

Кріплення запасного колеса для Mitsubishi Pajero Sport 2001-2010

MPH


Фабрика 4х4 (Польша)


Новий товар

Дана продукція поставляється тільки на замовлення (передплата 30%), термін поставки 3-5 тижнів

24 150грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Кріплення запасного колеса (хвіртка) - це відмінний додаток до вашого силового бампера, який забезпечує надійну фіксацію запасного колеса і надає вашому бамперу завершеного вигляду.

Основою кріплення (хвіртки) є міцний метал товщиною 3 мм, що робить її міцною та надійною. Метал вирізається за допомогою лазера, а потім формується деталі на листозгинальному пресі, звертаючи увагу на кожну деталь. Після формування майстра вручну проводять обробку, щоб надати виробу необхідну форму і унікальний стиль.

Антикорозійний захист - як і бампера, цей етап включає оцинкування кожної деталі кріплення та покриття їх порошковою фарбою, гарантуючи надійний захист від корозії та збереження привабливого зовнішнього вигляду протягом багатьох років.

У комплект входять всі необхідні деталі для збирання, що забезпечує простоту встановлення.
Однак, перед оформленням замовлення рекомендуємо зв'язатися з нами, щоб підтвердити відповідність обраного товару.

Кріплення запасного колеса - це не тільки функціональний аксесуар, а й структура, яка мінімізує вібрації та зайві звуки, надаючи вашому бамперу завершений вигляд. Газовий амортизатор полегшує відкриття та закриття кріплення навіть на нерівній місцевості. Замовте кріплення запасного колеса вже сьогодні та підкресліть індивідуальність вашого авто!

39126.jpg?time=1706020176356


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: