5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Силовий бампер з кенгурятником для Nissan Navara D22 2001-2004 Збільшити для перегляду

Силовий бампер з кенгурятником для Nissan Navara D22 2001-2004

ZDXB


Фабрика 4х4 (Польша)


Новий товар

Дана продукція поставляється тільки на замовлення (передплата 30%), термін поставки 3-5 тижнів

47 150грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Силовий бампер – це бампер, розроблений для позашляховиків, призначених для екстремальних умов їзди, таких як оффроуд, ґрунтові дороги чи інші складні місцевості. Його основна мета - надати додатковий захист автомобілю від пошкоджень при зіткненнях з перешкодами або при проходженні через нерівності.

Основою бампера є міцний метал товщиною 4 мм, а силові елементи товщиною 5мм, який був вирізаний за допомогою лазера і формований на прес-листозгинальному верстаті з використанням системи ЧПУ. В результаті Ви отримуєте бездоганну форму, доповнену ручним оздобленням від досвідчених майстрів. Кенгурятник є частиною бампера, що знімається, яку Ви можете зняти або встановити в будь-який момент. Але це не тільки зовнішній вигляд - це також сталева конструкція високої міцності, готова впоратися з екстремальними умовами.

Антикорозійний захист – ключовий етап для довговічності бампера. Він включає повне оцинковування і порошкове фарбування, гарантуючи надійний захист від корозії і збереження привабливого зовнішнього вигляду протягом багатьох років.

У силовому бампері передбачені спеціальні отвори для буксирувальних петель (на які можна повісити шакли), отвори для підйому за допомогою рейкового домкрата та отвори для встановлення додаткових фар. Також у бампері передбачено майданчик для встановлення лебідки. Все це продумано для забезпечення вашого комфорту та зручності в будь-яких умовах.

У комплекті постачання передбачені всі необхідні елементи для збирання.
Фари та буксирувальні петлі купуються окремо!

Встановлення бампера не вимагає підрізування кузова!
За Вашим бажанням бампер може бути виготовлений без кенгурятника (ціну уточнюйте у менеджера).

Силовий бампер – це функціональний та стильний елемент, який може покращити можливості та зовнішній вигляд Вашого автомобіля, особливо якщо Ви збираєтеся використовувати автомобіль в умовах, що потребують додаткового захисту.

38571.jpg?time=1704275441201


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: