5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Комплект розриву ланцюга Gruner Збільшити для перегляду

Комплект розриву ланцюга Gruner

MR-TK209


GRUNER AG (Германия)


Новий товар

В даний комплект входить:

- Реле Gruner 750H
- Ізолятори-кріплення реле
- RC- комплект для реле
- Оригінальний роз'єм для реле Gruner
- Тумблер (на Ваш вибір)
- Роз'єм під тумблер

Детальніше

4 200грн

замість того, щоб 4 935грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Комплект дозволяє зробити розрив "+" або "-" будь-якого силового проводу з дистанційним управлінням тумблером з салону, в комплект входять всі необхідні для цього компоненти.

Gruner 750H-R1A-B010 це дистанційно керований, поляризоване (зміна стану вкл / викл короткочасної подачею напруги на керуючі контакти) силове електромагнітне реле на 12V, комутуюче в залежності від необхідності або плюсову шину або масу.

Довготривалий комутований струм на 12V - 300A, пікова короткочасна навантаження 2-3 хв 1000A.

Реле виконано в повністю герметичному корпусі невеликого розміру 76х30х20мм, вагою 90г. Силові контакти реле дозволяють підключити дроти перетином аж до 50мм2.

Реле розроблено і випускається в Німеччині компанією GRUNER AG (найбільший виробник поляризованих реле, що займає в цьому сегменті лідируючі позиції). Gruner 750H поставляється безпосередньо на конвеєр легкового відділення Mercedes-Benz концерну Daimler AG.

Gruner 750H було розроблено спеціально для легкового відділення Mercedes-Benz концерну Daimler AG для повного знеструмлення автомобіля в разі аварії, шляхом відключення основного мінус (маси). З його допомогою можна виключати МАСУ, відключати основний ПЛЮС, коммутировать будь потужні споживачі в автомобілі по плюса і по мінуса.

Основною перевагою даного реле є та обставина, що в будь-якому стані включено воно або вимкнено, реле НЕ СПОЖИВАЄ електрику. Цей тип реле називається поляризованим. В реле вбудовано дві котушки, відповідно в колодці управління реле дві пари контактів і воно керується короткочасний подачею напруги (~ 30ms приблизно як натискання клавіші на клавіатурі комп'ютера) поперемінно на одну з пар контактів - для включення або виключення.

Оценка:  
 
 -  
Обслуговування, як завжди на найвищому рівні

Вміст набору

19 інших товарів в цій категорії:

Рейтинги и комментарии от наших клиентов

Результат:  
 
 -  
Обслуговування, як завжди на найвищому рівні