5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Новий Силове реле 12В 500А Збільшити для перегляду

Силове реле 200А / 12В з дистанційним керуванням

SR200-RC



Гарантована наявність!

Новий товар

1 303грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Максимальна сила струму500А
Напруга12В
Робоча напруга200A

Інформація

Дистанційний вимикач маси 200А являє собою пристрій для дистанційного керування акумулятором автомобіля. Він дозволяє відключати акумулятор на відстані до 50 метрів і може використовуватись з будь-якою системою напругою 12 В.

Розмикач маси має номінальну напругу постійного струму до 200 А. Пульт дистанційного керування вже налаштований та працює на двох літієвих батареях. Кожен комплект пульта та перемикача програмується індивідуально, що унеможливлює помилкове керування кількома пристроями одним пультом.

Установка дистанційного вимикача проста і докладно описана в інструкції, що додається, з електричною схемою. Рекомендується встановлювати вимикач на мінусову клему акумулятора. Живлення дистанційного приймача та реле здійснюється через червоний та чорний дроти, які мають бути підключені до відповідних висновків акумулятора.

У комплект дистанційного розмикача маси входять всі необхідні компоненти для встановлення, включаючи інструкцію з монтажу з електричною схемою, релейний вимикач із джгутом проводів, затискач для акумулятора, наконечник для підключення проводів, пульт дистанційного керування та два мідні наконечники.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

23 інших товарів в цій категорії: