5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Герметичний протиударний кейс для документів Збільшити для перегляду

Герметичний протиударний кейс для документів (Червоний)

HF-WP-1030R



Гарантована наявність!

Новий товар

450грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

МатеріалABS пластик
Стандарт пило- та вологозахистуIP67
Вага0,3 кг
Зовнішній розмір195x120x55 мм
Внутрішній розмір150x80x40 мм

Інформація

Представляємо вам водонепроникний кейс виготовлений з ABS-пластика. Цей кейс - справжній символ надійності, стійкості до зносу, гарантуючи довговічність та міцність.

Знімна гумова прокладка всередині ящика забезпечує бездоганний захист вашого спорядження від ударів та пошкоджень. Завдяки цій прокладці, все, що всередині, залишається сухим навіть в умовах високої вологості. А ще, з цим ящиком можна безпечно вирушити на воду - він не тоне!

Вишуканий дизайн та уважно продумані деталі роблять цей водонепроникний кейс справжнім "must-have" для любителів активного способу життя. Повітронепроникність та водонепроникність, стійкість до вологості і пилу - все це гарантує надійне збереження вашого майна в будь-яких обставинах.

Застосування цього чохла широке: він ідеально підходить для зберігання телефону, ключів, документів, грошей та багато іншого. Легкий і компактний, він зручний в носінні і зберіганні, стаючи невід'ємним помічником у кемпінгу, походах, риболовлі, водних видів спорту та багатьох інших ситуаціях.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

13 інших товарів в цій категорії: