5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Захищений протиударний кейс ORPRO на колесах з телескопічною ручкою (795x600x360 мм) Збільшити для перегляду

Захищений протиударний кейс ORPRO на колесах з телескопічною ручкою (795x600x360 мм)

ORP-AD2504


ORPRO (Украина)


Новий товар

14 500грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

МатеріалABS пластик
Стандарт пило- та вологозахистуIP67
Вага17,8 кг
Зовнішній розмір795х600х360 мм
Внутрішній розмір720х530х325 мм

Інформація

Великий ударостійкий захисний кейс ORPRO – найкраще рішення для транспортування камер, дронів та будь-якого крихкого спеціального обладнання. Особливо такий ящик-кейс актуальний під час їзди бездоріжжям, або в екстремальних умовах.

Удароміцний кейс ORPRO виготовлений із високоміцного ABS пластику чорного кольору. Конструкція має додаткові ребра жорсткості, що дозволяє кейсу витримувати великі навантаження (до наїзду на нього колесом). Ця модель має зовнішній розмір 795х600х360 мм. Петлі та замки захисного ящика мають сталеві штифти, що суттєво продовжує термін корисної експлуатації. Для зручності транспортування, завантаження або вилучення будь-якого положення/місця передбачені потужні пластикові ручки з трьох сторін. Також, у моделі є окремі отвори під навісний кодовий замок, для додаткової безпеки цінних речей. Для транспортування по рівній поверхні передбачені коліщатка та телескопічна П-подібна ручка, що припиняють кейс у повноцінну валізу. Ручку можна примусово демонтувати для економії ваги та простору (попередньо відкрутивши кілька кріплень на звороті кейсу).

Кейс ORPRO повністю герметичний і захищає не тільки від бруду та тряски, а також від попадання води всередину завдяки спеціальному гумовому ущільнювачу. Ударостійкий кейс захистить вміст від агресивних рідин у вигляді олії чи палива (якщо такі випадково розіллються у багажному відсіку). Ударостійкий захищений кейс ORPRO відповідає стандарту IP67 і стійкий до температурних перепадів у діапазоні -40+80 градусів за Цельсієм. Кейс може бути розміщений не тільки в салоні автомобіля, але і в кузові пікапа або на експедиційному багажнику.

Модель оснащена спеціальним клапаном, який вирівнює тиск та виключає ймовірність заклинювання або деформації при перепадах температур та тиску. Це особливо актуально при подорожах горами, з частим набором і скиданням висоти.

Усередині ящика знаходиться спеціальний перфорований поролон, з якого можна створити "посадкове гніздо" потрібного розміру та форми під необхідний елемент. Внутрішній розмір складає 720х530х325 мм.

Великий ударостійкий кейс ORPRO – це портативний, простий у використанні, міцний та водночас легкий "сейф" для найцінніших речей та обладнання.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

13 інших товарів в цій категорії: