5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Туристичний набір сокира, ніж і пила Fiskars Збільшити для перегляду

Туристичний набір сокира, ніж і пила Fiskars

2021273


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

5 299грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Набір для справжніх цінувальників якісних інструментів!

Універсальна сокира Fiskars XS X7 121423 (1015618) - ваш вірний супутник у пригодах та повсякденних завданнях. Ця компактна і міцна сокира підходить для різноманітних завдань, від виготовлення запальничок до розведення багаття. Завдяки невеликим розмірам його легко носити з собою, в тому числі і на поясі. Рукоятка з інноваційною технологією FiberComp забезпечує чудову міцність і довговічність, а гачкуватий кінець рукояті запобігає вислизу сокири з руки.

Садова пила Fiskars Xtract (L) SW75 123880 (1000614) – це зручне пристосування для розпилювання гілок максимальною товщиною 120 мм. Інструмент чудово справляється як із сухою, так і живою деревиною. При цьому виріб має компактний розмір і невелику вагу.

Універсальний ніж Fiskars (арт. 1023619) - це універсальний ніж із високоякісної сталі з міцним та товстим лезом, що ідеально підходить для широкого спектру завдань. Ніж входить у набір ножів Fiskars із вбудованою точилкою, яка гарантує, що ваш ніж завжди залишається гострим. Цей ніж також підходить для обпилювання та видалення задирок, і його ударна головка рукоятки витримує роботу молотком. Лезо з нержавіючої сталі гарантує тривалий термін служби ножа.

Туристичний набір від Fiskars – це надійні інструменти, які стануть незамінними помічниками під час ваших пригод та робіт у саду чи на дачі. Незалежно від того, чи потрібно виготовити щось з дерева, розпиляти деревину або виконати інші завдання, цей набір забезпечить вас усім необхідним.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: