5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Туристичний комплект сокира, точило і пила Збільшити для перегляду

Туристичний комплект сокира, точило і пила

2021272


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

4 999грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Комплект для справжніх цінувальників якісних інструментів!

Сокира універсальна Fiskars X7 XS (1015618) - ваш вірний супутник у пригодах та повсякденних завданнях. Ця компактна і міцна сокира підходить для різноманітних завдань, від виготовлення запальничок до розведення багаття. Завдяки невеликим розмірам його легко носити з собою, в тому числі і на поясі. Рукоятка з інноваційною технологією FiberComp забезпечує чудову міцність і довговічність, а гачкуватий кінець рукояті запобігає вислизу сокири з руки.

Садова пила Fiskars Xtract (S) SW73 (арт. 1000613) - ідеальне рішення для роботи з деревиною та різання сучків. Механізм висування полотна та фіксована петля для ременя забезпечують безпечне перенесення та зберігання пили. Подвійні зубці пили гарантують ефективне та легке розпилювання свіжої деревини. Ергономічний дизайн, захист пальців та надійна рукоятка SoftGrip забезпечують комфорт та потужність у невеликому корпусі. Довжина леза складає 160 мм.

Точилка (1000601) Fiskars Xsharp - від якості заточування леза безпосередньо залежить ефективність використання як сокир, так і ножів Fiskars. Саме тому так важливо мати під рукою надійну точилку, яка зможе відновити гостроту інструменту. Прекрасним пристосуванням для заточування є виріб фінської компанії Fiskars Xsharp (120740). Стругачка виготовлена із застосуванням найсучасніших матеріалів і технологій, завдяки чому має чудові властивості. Якщо ви часто працюєте з деревиною, то вам просто необхідний цей виріб. Воно дозволить підтримувати леза ваших знарядь праці у відмінному стані довгі роки.

Стругачка має компактні розміри і може працювати в двох режимах, кожен з яких забезпечує оптимальний кут заточування. Один призначений для заточування ножів, а другий для сокир. Щоб переключитися між режимами, досить просто натиснути на кнопку, розміщену на бічній межі пристрою (див. фото нижче). Заточування проводиться плавними поступальними рухами леза в жолобку точилки вперед-назад. Оптимальна кількість повторень – 10-15 разів.

Подарунковий набір від Fiskars – це надійні інструменти, які стануть незамінними помічниками під час ваших пригод та робіт у саду чи на дачі. Незалежно від того, чи потрібно виготовити щось з дерева, розпиляти деревину або виконати інші завдання, цей набір забезпечить вас усім необхідним.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: