5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Туристичний комплект сокира, ніж і точило Fiskars Збільшити для перегляду

Туристичний комплект сокира, ніж і точило Fiskars

2021271


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

4 299грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Комплект для справжніх цінувальників  якісних інструментів!

Універсальна сокира Fiskars XS X7 121423 (1015618) - ваш вірний супутник у пригодах та повсякденних завданнях. Ця компактна і міцна сокира підходить для різноманітних завдань, від виготовлення запальничок до розведення багаття. Завдяки невеликим розмірам його легко носити з собою, в тому числі і на поясі. Рукоятка з інноваційною технологією FiberComp забезпечує чудову міцність і довговічність, а гачкуватий кінець рукояті запобігає вислизу сокири з руки.

З ножем Fiskars 1023619 ви готові до найсерйозніших завдань! Цей інструмент ідеально підходить для використання під час риболовлі, полювання, будівництва або у повсякденному житті. Практичний та компактний, він поміститься навіть у кишені.

Лезо З загартованої Сталі: Лезо ножа виготовлено із загартованої сталі, що гарантує довгу безпеку гостроти і можливість точки за допомогою точилки. Зручна Рукоятка: Рукоятка ножа зручно лягає в руці і має спеціальне покриття, що запобігає ковзанню.

Точилка (1000601) Fiskars Xsharp - від якості заточування леза безпосередньо залежить ефективність використання як сокир, так і ножів Fiskars. Саме тому так важливо мати під рукою надійну точилку, яка зможе відновити гостроту інструменту. Прекрасним пристосуванням для заточування є виріб фінської компанії Fiskars Xsharp (120740). Стругачка виготовлена із застосуванням найсучасніших матеріалів і технологій, завдяки чому має чудові властивості. Якщо ви часто працюєте з деревиною, то вам просто необхідний цей виріб. Воно дозволить підтримувати леза ваших знарядь праці у відмінному стані довгі роки.

Стругачка має компактні розміри і може працювати в двох режимах, кожен з яких забезпечує оптимальний кут заточування. Один призначений для заточування ножів, а другий для сокир. Щоб переключитися між режимами, досить просто натиснути на кнопку, розміщену на бічній межі пристрою (див. фото нижче). Заточування проводиться плавними поступальними рухами леза в жолобку точилки вперед-назад. Оптимальна кількість повторень – 10-15 разів.

Туристичний набір від Fiskars – це надійні інструменти, які стануть незамінними помічниками під час ваших пригод та робіт у саду чи на дачі. Незалежно від того, чи потрібно виготовити щось з дерева, розпиляти деревину або виконати інші завдання, цей набір забезпечить вас усім необхідним.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: