5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Універсальна пилка складна Fiskars Pro PowerTooth Збільшити для перегляду

Універсальна пилка складна Fiskars Pro PowerTooth

1062934


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

1 499грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина337 мм
Ширина51 мм
МатеріалПластик поліамід, сталь нержавіюча
Гарантія5 років
Вага0,18 кг
Крок зубів13 TPI, 24 TPI

Інформація

Представляємо вам універсальну пилку Fiskars Pro Compact - інструмент, який був розроблений, щоб полегшити ваші важкі робочі завдання та забезпечити миттєвий доступ до пилки завдяки надійному зберіганню в поясі з інструментами. Ця компактна пилка має невеликий розмір, що ідеально підходить для роботи в обмежених просторах та для швидких розрізів під час роботи.

Ось чому універсальна пилка Fiskars Pro Compact така приваблива:

Відкидна конструкція: Одним рухом зап'ястя відкривається та закривається пильний диск, що дозволяє швидко розгортати лезо та приступати до роботи.

Проста заміна леза: Заміна леза відбувається швидко і легко завдяки фронтальному завантаженню, не вимагає додаткових інструментів та виключає наявність незакріплених деталей, забезпечуючи вашу безпеку.

Універсальність: Пила ідеально підходить для більшості поршневих полотен завдовжки 15 см і може використовуватись з іншими довжинами на ваш вибір.

Інноваційна рукоятка: Ергономічна ручка з інноваційною текстурою SoftGrip виштовхує вологу, запобігає утворенню пухирів і забезпечує надійне зчеплення для утримання без ковзання.

Отвір для шнурка: Наявність отвору для шнурка полегшує прив'язування та зберігання пили.

Два пиляльні полотна: В комплект входять два пиляльні полотна з індукційно загартованими зубами: полотно Power Tooth з 13 зубцями на дюйм для різання дерева та пластику, а також біметалеве полотно з 24 зубцями на дюйм для роботи з металом.

З довжиною леза в 30 см, універсальна пилка Fiskars Pro Compact - це надійний та універсальний інструмент, який спростить ваші будівельні та ремонтні проекти. Не пропустіть можливість придбати цю пилку для оптимізації ваших завдань.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

25 інших товарів в цій категорії: