5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Набір сайлентблоків для тяг Панара та поздовжніх важелів IronMan Nissan Patrol Y61 2000-2010 (зміщений центр) Збільшити для перегляду

Набір сайлентблоків для тяг Панара та поздовжніх важелів IronMan Nissan Patrol Y61 2000-2010 (зміщений центр)

848CRK


IronMan (Австралия)


Новий товар

18 040грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

ТипАксесуари

Інформація

Надійність та ефективність роботи підвіски позашляховиків залежить від правильного вибору та встановлення комплектуючих. З вирішенням першого питання допоможуть наші оператори, друге залежить від грамотного застосування спеціалізованих деталей та аксесуарів.

В асортименті австралійської компанії IronMan представлений широкий асортимент запасних частин та аксесуарів, застосування яких допоможе оперативно та якісно встановити підвіску у посиленому виконанні.

Популярні позиції:
- тяги;
- перехідники;
- драбини;
- дроп-бокси.
Додатковий плюс: асортимент аксесуарів бренду IronMan широко застосовується при тюнінгу автомобіля, відбиваючись на підвищенні його динамічних характеристик та покращеної керованості.

Комплектуючі та аксесуари IronMan – це продукція перевіреної якості, що підтверджують пересічні покупці, мисливці та спортсмени. Кожен конструкційний елемент проходить перевірку за умов австралійських полігонів при максимальному навантаженні.

У нашому каталозі можна підібрати деталі та аксесуари IronMan, враховуючи модель позашляховика та особливості його використання.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: