5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Чохол грязезащитний ORPRO на заднє сидіння Збільшити для перегляду

Чохол брудозахисний ORPRO на заднє сидіння


ORPRO (Украина)


Новий товар

630грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Брудозахисний чохол ORPRO на заднє сидіння - відмінне рішення, для власників собак, дачників і мисливців. Також даний комплект при роботі в брудному середовищі (коли потрібно когось посадити або щось перевезти).

Щільний матеріал з ПВХ покриттям (для монотонної забарвлення) і з ПУ покриттям (для чохлів з малюнком) дозволяє легко витрусити шерсть або помити чохли від бруду. Крім того, чохол абсолютно не боїться води і гарантовано збереже сидіння авто сухим. А завдяки простій системі кріплення, процес установки і демонтажу - справа кількох хвилин. Додатково, задня спинка чохла укомплектована кріпленням з засувкою, що забезпечує ще краще прилягання до сидіння. Зверніть увагу, сидіння не втрачають свого комфорту і функціональності, при надяганні чохла.

Модель представлена  в таких кольорах як (помаранжевий, синій , сірий,"Осінній ліс","Очерет","Піксель", "Олива")  і має універсальний розмір, який підходить на всі задні сидіння позашляховиків і кросоверів.

Комплект брудозахисних чохлів ORPRO комплектується брудозахисним мішком для зручного зберігання і компактної транспортування.

Українська продукція ORPRO - це висока якість, довгий термін експлуатації і доступні ціни!


К сожалению, отзывов пока нет ☹

3 інших товарів в цій категорії: