5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Чохол грязезащитний ORPRO на переднє сидіння Збільшити для перегляду

Чохол брудозахисний ORPRO на переднє сидіння


ORPRO (Украина)


Новий товар

750грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Брудозахисний чохол на водійське сидіння ORPRO - відмінне рішення, для тих, хто іноді виїжджає на бездоріжжі, риболовлю, прогулянку на природу, або зважаючи на специфіку роботи в забрудненому середовищі (будівництва, кар'єри і виробництва). При наявності брудозахисних чохлів ORPRO, можна не турбуватися про забруднення сидінь і витрат на хімчистку.

Щільний матеріал з ПВХ покриттям (для монотонного забарвлення) і з ПУ покриттям  (для чохлів з малюнком) дозволяє легко витрусити або помити чохли від всіх утворилися забруднень. А також, він гарантовано захистить сидіння авто від намокання, навіть якщо водій сяде туди відразу з пляжу або з-під проливного дощу .

Завдяки простій системі кріплення з самостягующих гумок по периметру, процес установки і демонтажу - справа 1 хвилини. На тильній стороні чохла передбачена кишеня для зберігання невеликих предметів. Зверніть увагу, надівши чохол, водійське сидіння не втрачає свого комфорту і функціональності.

Модель представлена в таких кольорах як (помаранжевий, синій , сірий,"Осінній ліс","Очерет","Піксель") має універсальний розмір, який підходить на всі сидіння позашляховиків і кросоверів.

Брудозахисний чохол на водійське сидіння ORPRO комплектується брудозахисним мішком для зручного зберігання і компактної транспортування.

Українська продукція ORPRO - це висока якість, довгий термін експлуатації і доступні ціни!


К сожалению, отзывов пока нет ☹

3 інших товарів в цій категорії: