5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Лопата пряма Fiskars Solid (1066717) Збільшити для перегляду

Лопата пряма Fiskars Solid

1066717


Fiskars (Финляндия)


Новий товар

1 099грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Довжина1166 мм
Ширина182 мм
МатеріалСталь високовуглецева
Висота124 мм
Гарантія5 років
Вага1,9 кг

Інформація

Fiskars Solid - це надійні та зручні базові інструменти високої якості, які зроблять вашу роботу ефективною та легкою. Лопата Fiskars Solid із закругленим лезом має гострий край, що ідеально підходить для копки, обрізки кромок і посадки в суглинці з трав'яним покриттям.
Лезо лопати надійно приварене до міцного металевого стрижня, забезпечуючи високу зносостійкість. D-подібна рукоятка підходить для рук різних розмірів, чи то в рукавичках, чи то без них.

Лопата Fiskars Solid із закругленим лезом – це інструмент гарної якості за доступною ціною. Гостро закруглене лезо ідеально підходить для копки, обрізки кромок та посадки в суглинці з трав'яним покриттям. Міцне металеве лезо забезпечує довговічність, а пластина протектора допомагає подолати навіть твердий ґрунт.

Лезо з бористої сталі надає цій лопаті підвищеної міцності. D-подібна ручка ідеально підходить для рук різного розміру, забезпечуючи комфорт як у рукавичках, так і без них.

З Fiskars Solid ви отримуєте надійні інструменти для високоякісних садових робіт. Зробіть свою роботу простіше та приємніше з цією чудовою лопатою.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: