5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Електрична лебідка Warn M8000 Збільшити для перегляду

Електрична лебідка Warn M8000

88502


Warn (США)


Новий товар

52 480грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Тягове зусилля3630 кг
Мотор12 вольт, 4,8 к.с. Series-Wound ™
Трос30,5 м, 8 мм
ТросоукладчікРолики
Редуктор3-х ступінчастий, планетарний
Передавальне число216:1
Пульт управлінняПровідний, довжиною 3,7 м
Діаметр барабана64 мм
Блок керуванняВиносний
Вага комплекту34 кг
Комплект поставкиЛебідка з тросом, ролики, пульт управління, блок управління, силові дроти, інсталяційний комплект, супроводжуючі документи
Країна виробництваСША
ГальмоАвтоматичне

Інформація

Класична, міцна і компактна лебідка ідеально підходить для середніх по класу позашляховиків. Модель M8000, з мотором 4,8 к.с. Series-Wound ™ і 3-х ступінчастим планетарним редуктором, забезпечить тягове зусилля в 3630 кг і обов'язково виконає поставлене завдання. Дана лебідка доступна в комплектації з 24-х метровим тросом і «губками» або з 30-и метровим тросом і «роликами». Прекрасно підійде для прихованої установки всередину силового бампера ARB.

Електрична лебідка WARN M8000  підключається безпосередньо до акумулятора автомобіля, що дозволяє використовувати її навіть при заглушеному двигуні. Корпус пристрою герметичний, що перешкоджає попаданню вологи всередину механізму. На барабані встановлені напрямні ролики для троса, що дозволяє намотувати трос по всій довжині. Керувати механізмом можна за допомогою кабельного пульта, або підключити бездротовий.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

16 інших товарів в цій категорії: