5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Електрична лебідка Warn ZEON ™ 8 Збільшити для перегляду

Електрична лебідка Warn ZEON ™ 8

89640


Warn (США)


Новий товар

50 040грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Лебідка ZEON ™ 8 обладнана всіма необхідними функціями і технологіями, в яких потребує більшість любителів бездоріжжя - починаючи з гальма з розсіювачем тепла і закінчуючи виключно плавної планетарної трансмісією. Тягове зусилля в 3630 кг і висока швидкість роботи роблять цю лебідку відмінним рішенням для невеликих позашляховиків.

- В комплекті сталевий трос із захисним гальванічним покриттям
- Блок управління може бути змонтований на лебідці або в будь-якому іншому зручному місці, що забезпечує універсальність монтажу лебідки (необхідний комплект перенесення блоку управління, продається окремо)
- Оновлена трансмісія і двигун Series-Wound ™ забезпечують швидку, надійну і тиху роботу лебідки
- Корпус покритий чорною порошковою фарбою, а кріпильні елементи і важіль зчеплення виконані з нержавіючої сталі, що забезпечує привабливий зовнішній вигляд і надійний захист від корозії
- Полегшений барабан великого діаметру зменшує знос троса і обладнаний вбудованим якорем для простого кріплення троса
- Лебідка оснащена поліпшеною системою сальників, що запобігають потраплянню води та пилу всередину лебідки за стандартом IP68

Комплект перенесення блоку управління. Необхідний для установки блоку окремо від лебідки. Артикул 89970 (для перенесення на невелику відстань, до 80 см), артикул 89960 (для перенесення на велику відстань, до 2 м).


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

16 інших товарів в цій категорії: