5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Лебідка для квадроцикла PROwinch 4500 Збільшити для перегляду

Лебідка для квадроцикла PROwinch 4500

MR-TK304


PROwinch (Украина/Китай)


Новий товар

7 360грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Тягове зусилля2041 кг
Мотор12 вольт, 3,6 к.с.
ТросСинтетичний 15 м, 6.5 мм
ТросоукладчікРолики
Редуктор2х ступінчастий, планетарний
Передавальне число271: 1
Пульт управлінняЗакріплюється на кермі перемикач + радіопульт
Комплект поставкиЛебідка з тросом, ролики, радіопульт, який закріплюється на кермі перемикач, блок соленоїдів, силові дроти, інсталяційний комплект, установча майданчик, супроводжуючі документи
ГальмоАвтоматичне

Інформація

Придбання лебідки для квадроцикла PWOwinch 4500 з бездротовим керуванням - корисне вкладення для кожного власника ATV техніки. Лебідки на квадроцикл ATV призначені спеціально для швидкого і якісного витягування квадриков і снігоходів з бруду або снігових заметів.

Вони розраховані на порівняно невелику вагу такої техніки, відповідно важать менше стандартних автомобільних, що робить транспортування такого пристрою досить зручною.

Така лебідка компактна і може використовуватися не тільки для АТВ квадроциклів, а й для проведення нескладних робіт в побуті - перетягнути важкі деталі в гаражі, затягнути човен на причепі і т.д.

Купуючи лебідку PROwinch 4500 з бездротовим керуванням для квадроцикла ви отримуєте надійного помічника, який прослужить вам роки.

Будь ласка, зверніть увагу! Для підтримки мінімальної ціни даної лебідки постачальник імпортує їх під різними брендами групи PROwinch, такі як: EnergyWinch, ElectrikWinch, MegaWinch, SuWinch та інші. Незважаючи на бренд який нанесений на лебідку - якість, характеристики та зовнішній вигляд залишається незмінною!


К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

7 інших товарів в цій категорії: