5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Тюнінг бокс FGC-BOX RALLY-PRO для Nissan Збільшити для перегляду

Тюнінг бокс FGC-BOX RALLY-PRO для Nissan

MR-TK058



Новий товар

8 800грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Тюнінг бокс, паливний контролер FGC-BOX RALLY-PRO, налаштований для оптимізації роботи дизельних двигунів Сommon Cail з системою впорскування фірми Denso, це автомобілі:

Nissan: NP300, Navara, Pathfinder, X-Trail

Isuzu D-Max

RALLY-PRO це подальший розвиток мікропроцесорного паливного контролера FGC-BOX. У пристрої об'єднаний досвід паливних режимів корекції, з новітніми розробками. З метою розширити функціонал і гнучкість застосування, в пристрої доданий додатковий восьмісігментний, чотирьохкольорового індикатор тиску Common Rail. Спеціальний корпус другої версії виконання, виконаний з прозорого АБС пластика, аналога застосовується при виготовленні камер для екстремальної зйомки GoPro. Дозволяє контролювати індикацію стану, без розбирання корпусу.

Призначений для установки як під капотом, так і всередині салону автомобіля.

В основі FGC-BOX RALLY-PRO лежить плата мікропроцесорного паливного контролера.

Тактова частота роботи контролера 14мгц. На платі задіяно три канали аналогово-цифрового перетворення (з восьми доступних для даного мікроконтролера), для обробки даних з трьох датчиків одночасно. Цифро-аналоговий перетворювач, для виведення скоригованих даних. Два транзисторних ключа, для управління зовнішніми навантаженнями. Вихід на зовнішній RGB світлодіод індикації. Дві ланцюга управління режимами. Має на борту семисегментний цифровий індикатор, вісім світлодіодів чотирьох кольорів, для індикації режимів і рівнів. Вище перерахованої апаратною частиною забезпечується величезний заділ на майбутнє.

Завдяки високій точності електронного управління, згоряння палива в циліндрі двигуна відбувається з максимальною віддачею, дозволяючи підвищити крутний момент і потужність до 35% і економити паливо до 15%.

Нижче представлено відео установки блоку на Mitsubishi L200 2.5TD


К сожалению, отзывов пока нет ☹

3 інших товарів в цій категорії: