5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Цанговий газовий балон 220г Збільшити для перегляду

Цанговий газовий балон 220г

GS-0022


INTERTOOL (Украина)


Новий товар

70грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Газовий балон із високоефективною газовою сумішшю ізобутан-бутан – ідеальний компаньйон для ваших туристичних пригод та активного відпочинку! Цей балон призначений для заправки портативних газових туристичних плиток, конфорок, паяльних ламп, обігрівачів та інших пристроїв з відповідним типом цангового підключення.

Безпека понад усе:
Ми дбаємо про вашу безпеку! Балон оснащений системою захисту від вибуху при підвищенні температури та, відповідно, тиску всередині. Надлишковий газ відводиться через спеціальний отвір у кільці навколо клапана, запобігаючи вибуху балона. Важливо пам'ятати, що система не захищає від вибуху під час прямого впливу вогню, тому дотримуйтесь вказаних на балоні інструкцій з безпеки.

Ефективність, на яку можна покладатися:
Наш газовий картридж із сумішшю ізобутану та бутану – екологічно чистий вибір. При згорянні виділяється лише вуглекислий газ, а чи не небезпечний оксид вуглецю. Бутан має високий калорійний вміст і виробляє на 12% більше енергії, ніж пропан. В середньому одного балона вистачає на 2-3 години безперервної роботи, залежно від моделі та потужності пристрою.

Зручність та компактність:
З нашим газовим балоном ви легко впораєтеся з приготуванням смачних страв, заварюванням чаю чи кави далеко від цивілізації. Завдяки компактним розмірам та вазі всього 325 г (газ – 220 г), балон поміститься у будь-який туристичний рюкзак. Його також можна використовувати у приміщенні з достатньою вентиляцією.

Виберіть безпеку, ефективність та зручність з нашим газовим балоном для вашого активного відпочинку! Купуйте прямо зараз і готуйтеся до неймовірних пригод без турбот про паливо


К сожалению, отзывов пока нет ☹

7 інших товарів в цій категорії: