5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Комплект задніх дискових гальм Pedders Toyota Hilux 2008-2015 Збільшити для перегляду

Комплект задніх дискових гальм Pedders Toyota Hilux 2008-2015

PBCK001


Pedders (Австралия)


Новий товар

Комплект призначений для автомобілів Toyota Hilux з середини 2008 року випуску, необхідне уточнення сумісності по VIN.

Детальніше

108 800грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Для водіїв пікапів і власників комерційних автопарків ефективність гальмування при навантаженні і надлишковій вазі може створити проблему безпеки. З комплектами конверсії Pedders для переробки задніх барабанних гальм в дискові ефективність гальмування зростає на порядок! Також дискові гальма полегшують регулярну інспекцію автомобіля - власнику не потрібно знімати задні колеса, щоб оцінити стан гальмівних колодок та дисків.

Дискові гальма мають підвищену гальмівну ефективність, порівняно з барабанними гальмами. Колодка дискового гальма володіє меншою площею, але більш ефективно стикається з поверхнею гальмівного диска. Помітно поліпшується почуття на педалі гальма. Дискові гальма повністю саморегулюючі і мають менше рухомих частин. Дисковим гальмах потрібно набагато більше часу для досягнення перегріву, тому що вони мають велику площу поверхні, яка безпосередньо контактує з повітрям і розсіює надлишкове тепло. Дискові гальма набагато швидше відводять воду, в той час як при попаданні води в барабанні гальма вона може довго залишатися там, що знижує ефективність гальмування. Також полегшується сервісне обслуговування - для заміни гальмівних колодок потрібно відкрутити всього два болта.

У комплект входить все необхідне обладнання для переходу з задніх барабанних гальм на дискові гальма Pedders TrakRyder: два вентильованих гальмівних диска з насічками, Pedders TrakRyder Geomet, набір задніх колодок TrakRyder Kevlar, колодки гальма стоянки, армовані гальмівні шланги, ремкомплект стоянкового гальма і весь необхідний для установки кріплення. Також в комплекті поставляється інструкція, а установче відео доступне в інтернеті.

Гарантія на систему становить 2 (два) роки або 40 000 км.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

8 інших товарів в цій категорії: