5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Комплект задніх дискових гальм Pedders Toyota Hilux 2005-2008 Збільшити для перегляду

Комплект задніх дискових гальм Pedders Toyota Hilux 2005-2008

PBCK008


Pedders (Австралия)


Новий товар

Комплект призначений для автомобілів Toyota Hilux до середини 2008 року випуску, необхідне уточнення сумісності по VIN.

Детальніше

116 400грн

Додати до списку обраних товарів


Інформація

Для водіїв пікапів і власників комерційних автопарків ефективність гальмування при навантаженні і надлишковій вазі може створити проблему безпеки. З комплектами конверсії Pedders для переробки задніх барабанних гальм в дискові ефективність гальмування зростає на порядок! Також дискові гальма полегшують регулярну інспекцію автомобіля - власнику не потрібно знімати задні колеса, щоб оцінити стан гальмівних колодок та дисків.

Дискові гальма мають підвищену гальмівну ефективність, порівняно з барабанними гальмами. Колодка дискового гальма володіє меншою площею, але більш ефективно стикається з поверхнею гальмівного диска. Помітно поліпшується почуття на педалі гальма. Дискові гальма повністю саморегулюючі і мають менше рухомих частин. Дисковим гальмах потрібно набагато більше часу для досягнення перегріву, тому що вони мають велику площу поверхні, яка безпосередньо контактує з повітрям і розсіює надлишкове тепло. Дискові гальма набагато швидше відводять воду, в той час як при попаданні води в барабанні гальма вона може довго залишатися там, що знижує ефективність гальмування. Також полегшується сервісне обслуговування - для заміни гальмівних колодок потрібно відкрутити всього два болта.

У комплект входить все необхідне обладнання для переходу з задніх барабанних гальм на дискові гальма Pedders TrakRyder: два вентильованих гальмівних диска з насічками, Pedders TrakRyder Geomet, набір задніх колодок TrakRyder Kevlar, колодки гальма стоянки, армовані гальмівні шланги, ремкомплект стоянкового гальма і весь необхідний для установки кріплення. Також в комплекті поставляється інструкція, а установче відео доступне в інтернеті.

Гарантія на систему становить 2 (два) роки або 40 000 км.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

8 інших товарів в цій категорії: