5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Задній гальмівний диск DBA T2 Slot Land Rover Discovery 3 Збільшити для перегляду

Задній гальмівний диск DBA T2 Slot Land Rover Discovery 3

DBA2091S


DBA (Австралия)


Новий товар

Даний товар під замовлення, актуальну ціну і термін поставки запитуйте у менеджера!

Детальніше

Уточнюйте у менеджера

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Вага7,7 кг
СеріяStreet Series T2 Slot
Вісь установкиЗадня
Сторона установкиЛіва/Права
ТипВентильований з насічками
Діаметр325 мм
Товщина20 мм
Мінімальна товщина17 мм
Центральне отвір79 мм
Кількість отворів5

Інформація

Австралійський бренд DBA (Disc Brakes Australia) відомий далеко за межами свого континенту. Ця компанія виробляє одні з кращих в світі гальмівних дисків для легкових авто, вантажівок і позашляховиків.

Про суворих умовах пустелі австралійського континенту чули багато. Подібне означає, що автомобільна продукція таких фірм як DBA здатна витримувати великі навантаження, високі температури при тривалому періоді експлуатації.

Серед інших особливостей гальмівних дисків даної фірми слід зазначити простоту установки, а також високоефективну систему охолодження. Остання, розроблена і запатентована самою компанією. Якщо подивитися на неї детальніше, можна помітити схожість форми з лапою кенгуру. Про саму установці окремо варто відзначити, що при заміні не потрібно ніяких модифікацій в гальмівній системі, все відмінно стає в штатні розміри. Більш того, в комплексі використовуються оригінальні гальмівні колодки або їх аналоги, що не вимагає покупки будь-яких спеціальних колодок.

Продукція DBA отримала безліч позитивних відгуків по всьому світу, на різних мовах, а також відповідні сертифікати якості ISO9001 і QS9000. Більш того, гальмівні диски DBA широко використовуються в автоспорті: Формула-3, ралі WRC і ралі Дакар.

Ви купуєте якість, безпеку та додаткову впевненість в своєму автомобілі в будь-якій ситуації.

Серія гальмівних дисків DBA Street T2 Slotted оснащена додатковими насічками, що підсилює роботу гальм. Дана модель максимально ефективно підійде для більшості легкових автомобілів, позашляховиків і будь-якого транспорту, який піддаються підвищеним навантаженням. Також, як і всі моделі дисків DBA, Street T2 Slotted оснащені системою охолодження «Kangoo Paw», що в перекладі означає лапа кенгуру.

Спеціальна фарба забезпечує більш кращий захист від корозії. Самі диски влаштовані таким чином, щоб гарантувати рівномірне спрацьовування колодок і мінімізувати їх стирання. Насічки спроектовані таким чином, щоб максимально ефективно очищатися від бруду, пилу і продуктів зносу самих колодок. У свою чергу, чистота гальмівних колодок забезпечує бездоганне гальмування незалежно від дорожньої обстановки.

Як любителі, так і професіонали вважають цю серію найвдалішою в плані довговічності і ефективності.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: