5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Задній гальмівний диск DBA X Jeep Wrangler JK Збільшити для перегляду

Задній гальмівний диск DBA X Jeep Wrangler JK

DBA2535X


DBA (Австралия)


Новий товар

Даний товар під замовлення, актуальну ціну і термін поставки запитуйте у менеджера!

Детальніше

Уточнюйте у менеджера

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Вага5,6 кг
СеріяStreet Series X
Вісь установкиЗадня
Сторона установкиЛіва/Права
ТипВентильований з насічками і перфорацією
Діаметр285 мм
Товщина12 мм
Мінімальна товщина11 мм
Центральне отвір72 мм
Кількість отворів5

Інформація

Австралійський бренд DBA (Disc Brakes Australia) відомий далеко за межами свого континенту. Ця компанія виробляє одні з кращих в світі гальмівних дисків для легкових авто, вантажівок і позашляховиків.

Про суворих умовах пустелі австралійського континенту чули багато. Подібне означає, що автомобільна продукція таких фірм як DBA здатна витримувати великі навантаження, високі температури при тривалому періоді експлуатації.

Серед інших особливостей гальмівних дисків даної фірми слід зазначити простоту установки, а також високоефективну систему охолодження. Остання, розроблена і запатентована самою компанією. Якщо подивитися на неї детальніше, можна помітити схожість форми з лапою кенгуру. Про саму установці окремо варто відзначити, що при заміні не потрібно ніяких модифікацій в гальмівній системі, все відмінно стає в штатні розміри. Більш того, в комплексі використовуються оригінальні гальмівні колодки або їх аналоги, що не вимагає покупки будь-яких спеціальних колодок.

Продукція DBA отримала безліч позитивних відгуків по всьому світу, на різних мовах, а також відповідні сертифікати якості ISO9001 і QS9000. Більш того, гальмівні диски DBA широко використовуються в автоспорті: Формула-3, ралі WRC і ралі Дакар.

Ви купуєте якість, безпеку та додаткову впевненість в своєму автомобілі в будь-якій ситуації.

Серія гальмівних дисків DBA Street T2 Gold має ненаправлення насічки і перфоровані отвори. Насічки дозволяють максимально швидко усувати воду при їзді по мокрому дорожньому покриттю, а також забезпечує відведення газів, що утворюються в момент тертя диска і гальмівної колодки. Перфорація забезпечує додаткове охолодження. Кожен диск забарвлений в спеціальну «золоту» фарбу, додатково захищає диски від корозії. Запатентована система вентиляції "Kangaroo Paw" не дозволить дискам перегрітися. Даний комплект розрахований на високі навантаження, включаючи екстрене гальмування на мокрій дорозі.

Крім своєї високої функціональності і надійності, DBA Street T2 Gold має дуже стильний дизайн і буде добре виглядати позаду відкритих легкосплавних дисків.

Дані гальмівні диски більше підійдуть для автомобілів, що експлуатуються переважно на асфальті, де немає потреби прибирати багато бруду з дисків, а потрібне додаткове охолодження.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: