5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Рейковий домкрат Hi-Lift Jack 120 см Збільшити для перегляду

Рейковий домкрат Hi-Lift Jack 120 см (оригінал США)

HL-484


Hi-Lift (США)


Гарантована наявність!

Новий товар

7 600грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

МатеріалСталь
Висота120 см
Висота підйому98 см
Вага виробу12,8 кг
Тягове зусилля2268 кг

Інформація

Їзда по бездоріжжю – доля не лише джипів із лебідками. Засісти на стандартному позашляховику можна і дорогою на дачу, рибалку або пікнік. Замість того, щоб плестися за трактором, вийміть з машини домкрат і розімніться. Вашим друзям та близьким сподобається!

Біцепси та трицепси будуть завжди у чудовій формі, якщо щотижня користуватись рейковим домкратом Hi-Lift. Всього діл – знайти, де застрягти!

Піднявши машину на висоту Hi-Lift, ви легко підкладете під колеса сенд-траки, замініть колесо і зробите дрібний ремонт. Рейковий домкрат також чудово виконує функції преса і навіть може допомогти у витягуванні кузовних деталей.

Завдяки наявності петель він може використовуватись як потужна ручна лебідка. У цьому випадку необхідно мати товстий ланцюг або металевий трос із петлями, а також корозахисну стропу та страховий трос. Додаткові аксесуари дозволяють піднімати машину за колісний диск, за бампер, за буксирний вух.

Цьому нехитрому пристосуванню вже більше 100 років, і весь цей час Hi-Lift вірою і правдою служить власникам позашляховиків, часто переходячи у спадок від батька до сина, як і сама фірма, яка досі, незважаючи на світові тенденції, не перенесла виробництво країни третього світу, а робить свої домкрати у США, що забезпечує їм високу якість.

  • Виробництво США.
  • Чавунний Hi-Lift
  • Єдиний у світі повністю чавунний хай-джек;
  • Висота 120 см;
  • Вантажопідйомність 2250 кг. Випробовано при навантаженні 3150 кг;
  • Додаткове кріплення для використання домкрата як ручна лебідка.

К сожалению, отзывов пока нет ☹

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії: