5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Світлодіодна балка ProLight EVO 14 "(60 Вт) Збільшити для перегляду

Світлодіодна балка ProLight EVO 14 "(60 Вт)


ProLight (Украина)


Новий товар

3 160грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Потужність60 Вт
Світловий потік5040 lm
Потужність 1 світлодіода10 Вт
СвітлодіодиНадяскраві CREE™ (10Вт)
Кількість світлодіодів6 шт
Термін служби світлодіода30000 годин
Робоча температура-40 °+ 80 °
Допустима напруга9-32V
Стандарт пило- та вологозахистуIP68
Матеріал корпусаАлюміній
Колір корпусуЧорний
Розміри350х75х80 мм

Інформація

Світлодіодна балка ближнього світла серії ProLight Evo - революційна розробка в сфері додаткового освітлення. Балки даного модельного ряду можна використовувати в якості ближнього світла і додаткових протитуманних фар. Це перші світлодіодні балки, які мають чітко виражену светотеневую кордон. А значить, що при русі, ви не будете зліпити зустрічний транспорт розсіяним світлом, який встановлений на всіх лід балках, що продаються в даний момент в Україні, і можете використовувати будь-яку світлодіодну балку серії ProLight Evo на дорогах загального користування, на відміну від дешевих аналогів, позиціонуються як ближнє світло.

Світлодіодна балка ближнього світла серії Evo потужністю 60 Вт має розмір 14 дюймів. Корпус відлитий під тиском з алюмінієвого сплаву, забарвленого порошковою фарбою чорного кольору. У передній частині встановлено високоміцне полікарбонатні скло. В основі балки лежать довговічні надяскравих 10-Ватні світлодіоди Cree ™, надійно захищені від вібрацій і попадання вологи.

Конструкція має продуману систему охолодження, також, для максимального якісного відведення тепла від світлодіодів використовується термопаста ZALMAN.

Всі елементи кріплення виготовлені з нержавіючої сталі, що дає додаткову довговічність і зносостійкість нашої продукції. Як і будь-яка світлодіодна балка ProLight, серія EVO має 2 типу кріплень: бічні або нижні (які регулюються по всій довжині). Правильна ергономіка і аеродинаміка корпусу балки забезпечить вам комфортну їзду і додаткове освітлення дорожнього покриття, що не засліплюючи при цьому зустрічний транспорт.

EV0-14_type-1.png

EV0-14_type-2.png

Світлодіодні балки ближнього світла ProLight Evo відповідає стандартам якості ISO9001, E-mark, а також IP68. Вся продукція протестована і успішно працює в діапазоні температур від -40 до +80 градусів за Цельсієм.

Легка вага, міцний корпус, надяскравих 10-Ватні діоди Cree ™, наявність чітко вираженої світлотіньової межі, а також простота в установці і експлуатації, є відмінним альтернативним рішенням для додаткового освітлення, з урахуванням реалій багатьох українських доріг. На весь модельний ряд світлодіодних балок ближнього світла ProLight Evo поширюється гарантія 1 рік.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: