5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Світлодіодна фара ProLight CUBE (40Вт) Збільшити для перегляду

Світлодіодна фара ProLight CUBE (40Вт)

010-40


ProLight (Украина)


Новий товар

1 440грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

Потужність40 Вт
Світловий потік3200 lm
Потужність 1 світлодіода10 Вт
СвітлодіодиНадяскраві CREE™ (10Вт)
Кількість світлодіодів4 шт
Термін служби світлодіода30000 годин
Робоча температура-40 °+ 80 °
Допустима напруга9-32V
Стандарт пило- та вологозахистуIP68
Матеріал корпусаАлюміній
Колір корпусуЧорний

Інформація

ProLight Cube - маленька, але яскрава світлодіодна фара квадратної форми, в основі якої лежать 10 Вт світлодіоди CREE ™. Універсальний розмір дозволяє встановити ProLight Cube куди завгодно, на будь-який вид транспорту.

Фара представлена в двох варіантах: дальнє і ближнє світло. Завдяки спеціальному типу лінз, світловий потік формується без "світла в небо", висвітлюється саме та зона, куди направлена фара. Якщо це ближнє світло, він лягає прямокутної смугою (з вираженою світлотіньовим кордоном) перед транспортним засобом, якщо дальній - світить далеко ще не засвечуя небо і верхівки дерев (спрямований дальній промінь).

Корпус фари відлитий під тиском з алюмінієвого сплаву і пофарбований порошковою фарбою чорного кольору. У передній частині встановлено високоміцне полікарбонатні скло, вільно витримує удари гілок і попадання каміння. А від перегріву захистить продумана система охолодження і якісна термопаста.

Кожна світлодіодна фара ProLight Cube відповідає стандартам якості ISO9001, E-mark, а також IP68. Продукція протестована і успішно працює в діапазоні температур від -40 до +80 градусів за Цельсієм. Крім цього, фари були протестовані в умовах «температурних шоків», сильних трясінь, піщаних вітрів і умовах підвищеної вологості.

Світлодіодні фари ProLight Cube можна використовувати не тільки на позашляховиках, а й на легкових автомобілях, квадроциклах, баггі, катерах, човнах, спец і сільськогосподарської техніки. На кожному з цих видів транспорту додаткове лід освітлення буде максимально ефективно в темний час доби.


Легка вага, універсальні розміри, міцний корпус, надяскравих 10-Ватні діоди Cree ™, а також простота в установці і експлуатації, є відмінним рішенням як додаткове джерело освітлення, з урахуванням реалій багатьох українських доріг.


К сожалению, отзывов пока нет ☹

30 інших товарів в цій категорії: