5.0
( На 5 )

Категорії

Переглянуті товари

Чохол грязезащитний ORPRO на переднє сидіння (Чорний) Збільшити для перегляду

Чохол брудозахисний ORPRO на переднє сидіння (Чорний)

ORP-TP0113


ORPRO (Украина)


Новий товар

750грн

Додати до списку обраних товарів


Характеристики

МатеріалOxford 340D PU
КолірЧорний

Інформація

Брудозахисний чохол на водійське або штурманське сидіння ORPRO - відмінне рішення, для тих, хто іноді виїжджає на бездоріжжі, риболовлю, прогулянку на природу, або зважаючи на специфіку роботи в забрудненому середовищі (будівництва, кар'єри і виробництва). При наявності брудозахисних чохлів ORPRO, можна не турбуватися про забруднення сидінь і витрат на хімчистку.

Щільний матеріал з ПУ покриттям  і водостійким просоченням дозволяє легко витрусити або помити чохли від всіх утворилися забруднень. А також, він гарантовано захистить сидіння авто від намокання, навіть якщо водій сяде туди відразу з пляжу або з-під проливного  дощу.

Завдяки простій системі кріплення з самостягующихся гумок по периметру, процес установки і демонтажу - справа 1 хвилини. На тильній стороні чохла передбачена кишеня для зберігання невеликих предметів. Зверніть увагу, надівши чохол, водійське сидіння не втрачає свого комфорту і функціональності.

Модель представлена в чорному кольорі і має універсальний розмір, який підходить на всі сидіння позашляховиків і кросоверів.

Брудозахисний чохол на водійське сидіння ORPRO комплектується брудозахисним мішком для зручного зберігання і компактної транспортування.

Українська продукція ORPRO - це висока якість, довгий термін експлуатації і доступні ціни!


К сожалению, отзывов пока нет ☹

15 інших товарів в цій категорії: